понеделник, 13 юни 2011 г.

Истраживачи штит импланти од хакера са бежичним шарм заштите

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Пејсмејкера ​​штит Све може бити хакован - то је важан детаљ треба имати на уму као почнемо бубање бежичног радија у наша тела везана за медицинске импланте . Истраживачи су радили на начин да заштите уређаја као што су пејсмејкери из никада-не-бунара у потрази за узрок, а не само Е-зло, али физичке повреде или чак смрт. Нови систем заједнички развијен од стране МИТ-а Умасс је много више софистициран да раније решења могу се користити са постојећим имплантатима, а носи ван тела омогућава да се уклони у случају опасности. Штит, како се зове, делује као нека врста медицинског зида, штитећи импланти од неовлашћеног приступа - доктори послали шифроване упутства да се декодира и која се одашиље у уређају, а то блокира све сигнале не користи тајни кључ. Све што је остало да урадите је да схвати шта врста човека би неред са нечију дефибрилатор .

Истраживачи штит импланти од хакера са бежичним шарм заштите првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 16:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МИТ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар