понеделник, 13 юни 2011 г.

СценеТап апликација анализе пабова и клубова у реалном времену, вероватно неће вам резултат Јерсеи Схоре камеја

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/scenetap-app-analyzes-pubs-and-clubs-in-real-time-probably-won/:
Дакле, овде је мршава - кад СценеТап покреће у месец дана или тако, то ће обезбедити Андроид и ИОС корисницима застрашујућа количина анализе пре него што кренете града. Како прича одмиче, покретање ће бити прислушкивање у инфраструктуру камера ширио неописив количину шипки. Циљ? Да обезбеди реалном времену слику онога што демографије се на било којој локацији на било ком ноћи. Према речима компаније, демографске информације, социјалне коментара и "друге свеобухватне функције", биће приказан, који ће помоћи људима да одлучи где би желели да иду. За приватности наказе, они ће (надамо се) да се теши чињеницом да није било правог снимања се дешава, и свака особа је анонимно прати. Поздрављена као "нови тип социјалне мреже", СценеТап почетку ће покрити 50 клубова, а наравно, ту нема ДУИ пункт функција за оне који се надају да уради нешто као неизводљива, као и пића диск након тога. Шеф у прошлости пауза за остатак деетс, и будите сигурни да пингује компаније ако сте у нади за Снооки Циљник воки обавештење у верзији 2,0.

Наставити читање СценеТап апликација анализе пабова и клубова у реалном времену, вероватно неће вам резултат Јерсеи Схоре камеја

СценеТап апликација анализе пабова и клубова у реалном времену, вероватно вас неће гол Јерсеи Схоре камеја првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 17:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце СценеТап | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар