понеделник, 13 юни 2011 г.

ХП-наводно у разговору са главним ознакама преко облака-сервис

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:
Већ смо видели неке гласине о облака-синхронизација Мусиц Сторе за ХП тоуцхпад, да не помињемо говорити о " музике Синергија ", а сада изгледа да би могло бити још неке покрете на том плану. Према Биллбоард.биз, ХП разговоре са великим издавачким кућама о цлоуд базиран сервис неки су сада "загревање", мада то изгледа не значи стварни почетак је неминовна. Један од главних ознака Ексец рекао Билборд те услуге могу бити "нешто као Криоцити за различите медије, који се добија на било који ХП-уређај", али је додао да "не знамо колико су они озбиљни", што није управо подстицање ствар да чује. Та неизвесност је поновио других неименованих извора, који су наводно сигурни колико брзо може да покрене ХП-такву услугу (удаљен најмање шест месеци, према неким), док је један рекао да је ХП још увек "покушава да сузе које су њихове услуге ће изгледати. "

ХП-наводно у разговору са главним ознакама преко цлоуд сервис првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 12:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Биллбоард.биз | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар