понеделник, 13 юни 2011 г.

У фокусу: Зашто Мицрософт је направио програмери ужаснут о кодирање за Виндовс 8

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/I4dl6Ep-HZ4/html5-centric-windows-8-leaves-microsoft-developers-horrified.ars:

Када је Мицрософт дао прву јавну демонстрацију Виндовс 8 недељу дана, реакције из већине круговима био је позитиван. Нови Виндовс 8 кориснички интерфејс изгледа чисто, атрактивно, и пажљив, а први пут у Мицрософт Десктоп оперативни систем, то је прст пријатељски. Међутим, један аспект демонстрације има легија Виндовс програмера дубоко забринута, и то са добрим разлогом: они су рекли да су све своје искуство, све своје знање, а сваки програм који имају записано у прошлости би се бескорисно на Виндовс 8.

Кључ за нови Виндовс 8 изглед и осећај, и инструменталне понуде компаније Мицрософт да би Виндовс одржив __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оперативни систем, нови стил су преко целог екрана "импресивно" апликације. Виндовс 8 ће бити нови АПИ за развој ових апликација, и овде је место где лежи проблем. Пошто је нови АПИ сама по себи није проблем-ту је једноставно никада није ништа слично на Виндовс пре, тако да очигледно постојећи Виндовс АПИ-ја неће урадити посао, али оно што има много узнемирава је начин на који Мицрософт је рекао ове АПИ ће бити користи. Три минута и четрдесет и пет секунди у овај видео , Мицрософт је потпредседник Џули Ларсон-Греен, задужен за Виндовс Екпериенце, укратко описује нову импресивно апликације временске апликације и каже да, посебно, да апликација користи "наш нови програмер платформу , који је, ухх, то је на основу ХТМЛ5 и ЈаваСцрипт-а. "

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар