понеделник, 13 юни 2011 г.

ТиВо Премијера П, Преглед кутије донети Куад-тјунер или не-ДВР Опције да постави

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
У раним преглед ТиВо је планове за кабловску Прикажи ове седмице у Чикагу, ТМЦНет је објављена информација о два нова сет-топ бок који ће бити понуђен од стране кабловских оператера и РЦН Судденлинк. Као што је предложио недавним анкетама и форум поруке , Премијера К куад тјунер ДВР са Мултироом стриминг до три ХД фидове путем Министарства цивилних послова или Етхернет, а преглед је ТиВо прва кутија без чврстог диска и служи као клијент Главни оквир. Други откровење је вест да је ажурирана верзија апликације иПад ТиВо корисника ће укључити бити у могућности да претражујете кабл ВОД , омогућавајући корисницима да га изабрали на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, а затим "зврчка" је на своје поље где почиње да свира. Ако се информација држи нови хардвер изгледа конкурентне и модерних довољно, али се питате да ли ће наставити да служи ТиВо крајњим корисницима који желе да купе опрему, уместо закупа и чекају на ствари као што су нови ДирецТиВо или ажурирања софтвера који побољшава перформансе на Премијера и усмрти свог ХД систем менија.

[Хвала, @ БреннокБоб ]

ТиВо Премијера П, Преглед кутије донети Куад-тјунер или не-ДВР Опције да постави првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 16:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТМЦНет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар