понеделник, 13 юни 2011 г.

Самсунг Баја / Милестоне 3 добија прегледа и Веризон Издање коначно приближава?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Самсунг Баја 3 није баш радио најбољи посао боравка у тајности, и то (или међународне Милестоне 3 варијанте, да буде специфичан) слетео је сада у рукама кинеског сајта кда.цн, који је обезбедио оно што је сигурно најобимније поглед на телефону до сада. То укључује и неке додатне потврде спецификације као што су 4-инчни екран КХД (од ПенТиле сорте, чини се), камером од 8 мегапиксела, ХДМИ излаз и 1500 мАх батерија, као и оно што изгледа као да је први репери из телефона и дуал цоре процесора ОМАП 4430, који је изгледа помало спутана само 512МБ РАМ-а. У другим вестима Баја 3, Баја Живот наводи да уређај има укључен у Гамелофт је компатибилност огласи за андроид игре, и каже да јој је слух да Веризон је сада за мету 7. јула лансирања. То је очигледно још увек далеко од потврдила, али изгледа да се кладе да безбедно пуштање не може бити превише даље искључен сада. Хит извор линк испод за кда.цн с комплетан преглед.

Самсунг Баја / Милестоне 3 добија прегледа и Веризон Издање коначно ближи? првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 15:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце кда.цн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар