четвъртък, 3 март 2011 г.

Јабука ИОС 4,3 ГМ-сада доступан за програмере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/apple-ios-4-3-gm-available-now-to-developers/:
Тако је, децо! Златна Мајстор верзија ИОС 4,3 постао доступан - то је сејање као и ми говоримо. Ако радите било развоја на иПад, иПхоне или иПод Тоуцх, и спремни сте да се да учествују у (или чак за дев) све нове Аеродром и лични ХотСпот способности (за почетак), знате где да идете. Што се нас остале, ми ваљда ћемо морати да сачекате док оперативни систем добија своје званично издање 11. марта . Узгред, још увек не постоји реч ОС упдате за Аппле ТВ-у. Жао нам је, децо. То је оно што они називају "тешке љубави".

[Хвала, Грег!]

Јабука ИОС 4,3 ГМ-сада доступна за програмере првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 15:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Приче мац | Соурце ИОС Мен центар | Емаил тхис | Цомментс

Сони ПСП Го званично пада на 150 долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/sonys-psp-go-officially-drops-to-150/:
То не може бити први пут да сте били у могућности да чворуга ПСП Го за $ 150, али сада можете да будите уверени да нећете платити ништа више од тога, јер је Сони је званично избачен још један $ 50 офф џепног рачунара ценовник. Који следи као $ 50 цена пада још у октобру (да не помињемо 40 $ цену исећи на редовном ПСП-тек прошле недеље ), иако то не изгледа да су урадили много да се повећа продају само за преузимање уређај. Да ли ће овај нови ниска, ниска цена чине већа разлика? А, ако не, колико мање може да оде пре него одређени куад цоре чудовиште стварно чини своје присуство осећао?

Сони ПСП Го званично пада на 150 долара првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 15:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Сони | Емаил тхис | Цомментс

"Краљ спама" изашао из затвора, сада живи у Сијетлу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2dWGmUQ05tk/Spam-King-Released-From-Prison-Now-Lives-In-Seattle:
дммиллер2к пише "Очигледно, након" скоро четири године у затвору, човек назван "краљ спама" од стране савезних тужилаца, дозвољено је поново на мрежи. " Питам се да ли постоји нека варијанта закона Меган захтевајући од њега да се региструје при локалном полицијском одељењу и да обавести све своје суседе са компјутерима? " Надам се да је било потенцијалних послодаваца Гоогле Роберт Соловаи "и нађите" Спам Кинг "високо на листи резултата.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Истраживачи Укључите Мишеви У вина снобови

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6kHchZ6UiR8/Researchers-Turn-Mice-Into-Wine-Snobs:
Незадовољни бројем људи имају разлога да мрзе вец глодари, научници у Јапану Хирошима универзитета су научили мишеве да се вина снобови. Након што је обучено да изабере црног вина у односу на друге врсте мишева су научили да праве разлику између брендова. Од чланак: "Ми смо испитивали учинак мишева у дискриминације алкохола мирисе по И Мазе бихејвиорални тестови Жедни мишеви су у почетку обучени да одаберете мирис црног вина у И-лавиринт Након успешне обуке (> 70% сагласности за.. сваки обучени миш), индивидуални мишеви били у стању да прави разлику научили црвено вино из других алкохолних пића, укључујући и бело вино, розе вино, ради, и шљиве ликера. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт-а, Гоогле-Сју трол који је тужио 397 предузећа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oI9crGq2eaE/Microsoft-Google-Sue-Troll-Who-Sued-397-Companies:
ФлорианМуеллер пише "Мицрософт и Гоогле су се удружили против компаније која има географско означавање патента и тужили 397 компанија прошле године у Тексасу, од којих је већина средином децембра ... Сада ове две технологије гиганти су ушли у борбу заједно и желе патента. прогласила неважећим и тражи судски налог да се спречи даље парницама преко њега Пошто власник патента је већ поднела захтев за иницијалну јавну понуду. ове интервенције може доћи на само право време да се спречи најгоре Гоогле и Мицрософт каже да је пре уметности. када патента на "Интернет организатор за приступ географски и тематски на основу информације" је примењен за 1996. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фејсбук повећава Ваш Самопоштовање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_8NDXVD0YE/Facebook-Boosts-Your-Self-Esteem:
Анонимни читалац пише "Коришћење Фејсбук да повећате самопоуздање, према новој студији истраживачи са Универзитета Корнел, објављен у Циберпсицхологи, понашање, и друштвено умрежавање истраживача Ејми Гонзалеса. И Џефри Хенкок спроводи експеримент са три групе од 21 студената сваке у социјалној универзитета Медиа Лаб Први је био у контролној групи, која седе испред празних компјутерских екрана за три минута.. Друга група појединаца су огледала подупрте против своје рачунарске мониторе и провели три минута гледајући у сопствени одраз Трећа група је дозвољено. сурфовање на своје профиле на Фацебоок и повезане картице за предвиђено време на крају., ако су све три групе даје самопоуздање упитник. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Са рукама на Аппле иПад 2

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TBxyeztW-gc/Hands-On-With-Apple-IPad-2:
адееларсхад82 пише "Јучерашња најава друге генерације иПад показала управо због тога је било толико екцитмент око уређаја као и видео руке на показује. иПад 2 чини за све ствари које недостају у оригиналној иПад. 1ГХз дуал цоре А5 чип нема правде апликације као што су Пхото Боотх и над свим корисничко искуство Осим тога, док екран носи исту резолуцију., Аппле је био у стању да га паковање у нотицабли тањи иПад 2 инфацт својим димензијама, 13,4 мм дебљине 8.8мм, да. то 33% тањи од иПхоне-4 Такође, док камере нису ХД. себи обезбеђује укључивање оппортунтии за ФацеТиме, који је заправо више интерактиван од онога што смо видели до сада на другим Аппле-уређаја. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јам гитара улаз за Мац и ИОС уређаја добија своју секиру у ГарагеБанд-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/jam-guitar-input-for-mac-and-ios-devices-gets-your-axe-into-gara/:
Јам гитара улаз за Мац и ИОС уређаја добија своју секиру у ГарагеБанд-лако
Поздрав Кливленд! Или, знате, где год да сте. Да ли сте спремни да рок? Не? Ох, па, можда само мало џем сешн, онда? Апогее електронике (Не, не фирма коју сте донели све те Дуке Нукем издања назад у дан) је најавила нови уређај Јам, која омогућава дигиталну везу за електричну и бас гитаре у ИОС 4.2.1 (и више) уређаја или на било Цоре Аудио компатибилне апликације на Мац-у. Можете да снимате директно у ГарагеБанд-Ако вам се свиђа и користити уграђене контроле дугме да подесите свој ниво. То повезивања неће доћи бесплатно, природно, са $ 99 на овој цени ошамарио једног. Она ће почети љуљање продавнице у марту - довољно довољно времена да пронађе други бубњара.

Галерија: Јам

Наставити читање Џем гитара улаз за Мац и ИОС уређаја добија своју секиру у ГарагеБанд-

Јам гитара улаз за Мац и ИОС уређаја добија своју секиру у ГарагеБанд-у првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 12:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Апогеј Електроника | Емаил тхис | Цомментс

Трактор Греде приближавају (Сорт оф)

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmHUmqJTwOU/Tractor-Beams-Are-Getting-Closer-Sort-of:
КСТ пише "недавно послали саопштење на Записки тврди да је коришћењем Бесел греда је теоретски могуће да се повуче честице ка извору светлости, отвара нове путеве за оптичке Мицроманипулатион (правац силе је величина зависи, тако да се могу користити за честица сортирање). Постоји и једноставнији чланак преведен на енглески (оригинални чланак на грчком). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Старац Мареј Унос избрисана из Википедије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T1eGjXMhoxo/Old-Man-Murray-Entry-Deleted-From-Wikipedia:
схоптролл пише "У шта се може најбоље описати као несрећан тумачење" знаменитост стандарда на Википедији, роцк, папир, чауре извештава да је улаз за Олд Ман Мурраи, некада носилац гостију ПЦ-игре и коментара, је избрисан. Тузан дан за играње новинарства свуда. " То је значајан и због тога што Старац Мареј је у потпуности и потпуно страшан, већ и зато што је значајан и утицајан на безброј писаца.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Полу-ГИГАБИТЕ Поглед на Месец

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0yzmAZFvySw/A-Half-Gigabyte-View-of-the-Moon:
Анонимни читалац пише "нови 24,000 пиксела-квадрат пола гигабајта мозаик из НАСА-ине" Лунар Рецоннаиссанце Орбитер показује Месеца неарсиде као никада пре 1.300 црно-бели оквири су стечена током две недеље у децембру 2010.. Постоји је такође видео половине свирка Месец. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.