четвъртък, 3 март 2011 г.

ХП Тоуцхпад убива авиона, показује ГПУ следеће генерације зевалица (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/hp-touchpad-shoots-down-planes-shows-off-next-gen-snapdragons/:
Ми смо спремни да се кладе Куалцомм-ов дуал цоре Адрено 220 ГПУ-а је апстрактан појам за већину читалаца, али можемо га ставити у перспективу врло брзо - овде је то у ХП-Тоуцхпад , пумпање пиксела и мапирање текстура да озбиљно запањујуће мало Аир Цомбат игре. Ми смо добили наше руке на вебОС 3,0 таблета и дао Поларбит је Армагедон ескадрила Другог вртлог на ГДЦ 2011, као и искуство осећао прилично чврсте у свему, Фрамерате само поринуће значајно када ослобађања Тежак бараж ракета на наше непријатеље. Шта више, таблета лако - и аутоматски - заустављена нашу игру опуштају приликом вебОС је мултитаскинга мишића да проверите текстуалну поруку која је управо дошао унутра Шта је то кажете? Ви питате како је ХП Тоуцхпад не текстуалне поруке? Па, не баш - то захтева вебОС смартпхоне уређај упарени Блуетоотх да деле модем за мобилни текстова и позиве. Али ти знао да је већ , зар не?

Армагедон ескадрила није био само наслов Куалцомм је згодно да се покаже моћ Адрено 220, мада, као Соутхенд Интерацтиве пустиња Ветрови чини се да је перо компаније капа. То је 3Д акциона авантура титулу глуми неке врло фенси светлосне ефекте за мобилне игре - да не помињемо пуначка женски свордслингер који багера до успомене АТИ Руби. Видите да је после паузе!

Наставити читање ХП Тоуцхпад убива авиона, показује генерације зевалица ГПУ Нект (видео)

ХП Тоуцхпад убива авиона, показује генерације зевалица ГПУ Нект (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 20:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар