четвъртък, 3 март 2011 г.

Нула КСУ електрични мотор даје у стану ЕВ пуњење реалност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/zero-xu-electric-motorcycle-makes-in-apartment-ev-charging-a-rea/:
Нула КСУ електрични мотор даје у стану ЕВ пуњење реалност
( ново ажурирано ) спектар електричних мотоцикала од нула Мотоцикли свакако је примамљиво за оне становнике града у потрази за забаван начин да се покрене у кратком коммутирует. Али, за гаражна-мање стана или Товнхоусе станари недостају потребне за пуњење конектор, они не чине циста мира пуно смисла. Ево једног који не. То је нови нула Ксу, електрични мотор карактерише преносиви батерије које можете да носите са собом унутра да се сок. Такође можете купити други пакет и свап их, што би вам омогућавају да остави један на послу и један код куће - нешто што можда ћете морати да размислите о с обзиром ствар је, нажалост, кратког 30 Миле опсег. То је око половине онога што Зеро С управља, али КСУ је најмање 2.000 долара јефтинији, са почетком у $ 7,995. То је такође још увек користи знатижељно ланца, одступање од осталих 2011 нула бицикле да само пребацује на траке. У сваком случају, ако сте још увек заинтригирани нула КСУ је до сада и за ред би требало да почну терорисање мрежна утичница у марту.

[Хвала, Дарија ]

Наставити читање Нула КСУ електрични мотор даје у стану ЕВ пуњење реалност

Нула КСУ електрични мотор даје у стану ЕВ пуњење реалност првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 02:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар