четвъртък, 3 март 2011 г.

Сони НГП на ГДЦ 2011: више видео куад цоре одушевљавати у акцији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/sonys-ngp-at-gdc-2011-more-video-of-the-quad-core-marvel-in-ac/:

Наслов управо о томе говори све - имамо неке нове снимке (насупрот ономе што смо видели ) од Сони НГП за све што играчима да балавити изнад. Данас на ГДЦ 2011, видели смо живи демо Унцхартед, Литтле девијантни, и НГП је проширени стварност могућности. Били смо, поново, импресиониран најновији комад Сони игара хардвер, али не узимајте наше речи за то, видите и сами у видео снимку изнад и после паузе. И, о по-начин, прикупљене неколико нових ситнице о ручних сила које могу да програмери желе да знају - мало игра кертриџи ће бити само 2ГБ или 4ГБ по величини (значајан, јер просечна ПС3 наслов 9ГБ), и Сони препоручује да Девс у потрази за луке наслове пс3 да би требало да поједностави НГП њихови модели, текстуре и схадер да их натерати да раде. Сада, ако би само Сони проливен о томе колико тхинг'лл цени.

Наставити читање Сони НГП на ГДЦ 2011: више видео куад цоре одушевљавати у акцији

Сони НГП на ГДЦ 2011: више видео куад цоре чудо у акцији првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 23:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар