четвъртък, 3 март 2011 г.

Симулација Марс мисија симулирање повратка на Земљу, као што ми говоримо, астронаути заиста пресрећан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/02/simulated-mars-mission-simulating-return-to-earth-as-we-speak-a/:
Мислили смо да сто година Старсхип иницијативу да цједилу старости од астронаута на Марсу до 2030 је био депресиван, ау односу Европске свемирске агенције Марс-500 пројекта је мало више од шетње у парку (веома мали, затворени, и изузетно монотоним Парк) . Суштини био-Купола поново написати да се симулира путовање до Марса и назад (без да симпатичан несташко Паули Схоре), пројекат записи себе као "првог пуног трајања симулација лета са људском посадом на Марс," са астронаутима спроводи 640 дана путовања да црвене планете и назад - све то без напуштања Руске академије наука Института за биомедицинске проблеме (ИБМП). Чланови посаде "слетео" на Марс 12. фебруара ове године, враћајући се занатске 24. фебруара. Као што говоримо, они би требало да буде улазак у спиралу од орбиту Марса, као и са било среће да ће поново бити само у време за њихово Тикер-трака парада 5. новембра (надам се да део није симулација). Заједнички експеримент од стране Европске свемирске агенције, Русије и Кине, 15 милиона долара пројекат студија сложене психолошке и техничке изазове наишао на дугим спацефлигхтс.

Наставити читање Симулација Марса мисије симулирање повратка на Земљу, као што ми говоримо, астронаути заиста пресрећан

Симулација Марс мисија симулирање повратка на Земљу, као што ми говоримо, астронаути заиста пресрећан првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 18:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЕСА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар