петък, 5 август 2011 г.

Да ли Политике 'права имена "злоупотребе власти?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rRsyZi13nyQ/Are-Real-Names-Policies-an-Abuse-of-Power:
телекон пише "Мицрософт истраживач Данах Бојд тврди у овом тексту да" људи који највише ослањају на псеудонима у онлине простору су они који су највише маргинализовани од стране система власти. " Ово долази у након критике усмерене на Фацебоок-а и Гоогле-а за свој став на анонимности и псеудонимити сличан чланак од Атлантика разматра колико револуционарна, право име захтев заиста јесте.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони Победе 'ЕПИЦ ФАИЛ "награде на Пвние Награде

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OlGWxmfxFTY/Sony-Wins-Epic-Fail-Honors-At-Pwnie-Awards:
хипносец пише "Хакери" омиљена последњих циљ, Сони је освојио награду на Блацк Хат конференцији која је одржана у Лас Вегасу ове недеље, међутим, много непријатности компаније. награда је прикован је у категорији "ЕПИЦ ФАИЛ" године Пвние награда., који су као Оскара еквиваленти у хакерске заједнице, дао ову 'част' Сони након серије цибераттацкс је био изложен неколико месеци уназад, у којем су компаније ПлаиСтатион и мреже играчки рачунар Ићи доле , као и многе друге услуге патње тешко. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто Неки људи немају Отисци прстију

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EIHoqpQsxic/Why-Some-People-Dont-Have-Fingerprints:
сциенцехабит пише "мали број људи у свету немају отисцима прстију стање је познато као адерматоглипхиа, а један научник га је назвао" имиграција одлагања болест ", јер пате од имају такав тешко време уласка страних земаља.. Поред глатка дохват руке, они такође производе мање руком зној од просечне особе Сада су истраживачи су идентификовали генетске мутације иза услов (апстрактно).. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Изградити Мобилни Интернет презентације и апликације за паметних уређаја

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4o8UWFASiQA/Book-Review-Build-Mobile-Websites-and-Apps-For-Smart-Devices:
Мицхаел Ј. Росс пише "Са ширењем ручних уређаја који омогућавају приступ Вебу, још власници предузећа и других технологија који доносе одлуке захтевају да њихове сајтове организација бити у потпуности доступне на оне уређаје, па чак и да се препакованих као нова веб апликација. Али, дизајнера и програмера који могу бити сасвим вешт у прављењу не-мобилне сајтова и веб апликација, може да осети несигурно о томе како да занатских тих производа, па чак и где да почне процес уцења, како да то урадите Недавно је неколико. књиге су објављене на адресу ову потребу, укључујући и Изградите Мобилни Интернет презентације и апликације за смарт уређаје, чији је аутор Ерл Цастледине, Милес Ефтос, и Мак Вилер. " Прочитајте до краја ревизије Мајклова

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сонде инсулинских пумпи за рањивости

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIiMrC2E5jw/Probing-Insulin-Pumps-For-Vulnerabilities:
Неколико читалаца је послао у вестима презентације на конференцији Црна Хат-безбедност од дијабетеса сигурности истраживач, Џером Редклиф, који је гледајући у безбедности аутоматизованих инсулинских пумпи. Док је већина наслова су сензационалистички, референцирање "смртоносне нападе у далеко пола миље", Скот Ханселман руши медијских извештаја и одстрањује нетачности, објашњавајући да, иако је ово важи област за забринутост, дијабетичари не морају да покривају се у Станиол још увек. "Само да буде јасно, Џером још није успешно бежично хакован инсулинске пумпе Он је направио прве кораке да снифф бежични саобраћај са пумпе.. Јасно ми је, као што надам се да не, да је његов апстрактни није потпуна. Надамо се потпуније презентација је наредном Претпостављам да је искористи даљински управљач карактеристика пумпе.. ... Шта Џером је урадила је, међутим, поставља питање важи и отворио врата да све техничару дијабетичара знао да је отворен. То је, међутим, очигледно питање за било који прикључени уређај Свако ко је икада видео ОнСтар почети ауто даљински зна да постоји могућност да се лош момак уради исту ствар.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Википедиа Губљење Сарадници, каже Велс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1s8h1BdrcD4/Wikipedia-Losing-Contributors-Says-Wales:
дерГолдстеин пише "Према АП извештају," Википедије оснивач Џими Вејлс рекао је непрофитна компанија која ради сајт кодирање за поједностављивање процедура измене у покушају да задрже волонтера ". Он је објаснио, "Ми нисмо попуњавање нашим редовима ... То није криза, али сматрам да је то важно." Упркос далекосежне популарност Википедије, Велс је рекао типичан профил сарадник је "26-годишњи мушкарац гееки", који прелази на друге подухвате, удаје и оставља на сајту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мерење Отвореност у Опен Соурце пројекте

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMFLouuS2Kk/Measuring-Openness-In-Open-Source-Projects:
суи пише "Неколико пројеката отвореног кода постоји под различитим лиценцама, а ми их квалификују као слободног / отвореног кода у зависности од лиценце под којим је објавио финални производ Али постоје и други разлози, као што је постојање јавног мапи пута, учешће. . у доношењу одлука или приступ најновијим изворни код да доприносе Визија Мобиле је објавио извештај који пореди и мери отвореност неколико опен соурце пројеката: Андроид, Ецлипсе, Линукс, МееГо, Мозилла КТ, Симбиан (до постојања Фондације) и ВебКит Ецлипсе и Линук. постигао највише и Андроид најниже ". Један сличан чланак о извештају пита да ли отвореног кода треба корпоративне подршку да заиста успе.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гмаил Преглед окна доноси '__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик "распоред у вашем прегледачу, али убија више Санд

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/05/gmails-preview-pane-brings-tablet-like-layout-to-your-desktop/:
Гоогле и даље ради добар посао игнорисања Гцал је немогућност да се рутински дају упозорења и обавештења да изаберете корисника (Нах, нисмо горка), али барем Гмаил тим чини се да пуца на све цилиндре. Само ове недеље, одећа открила свој најновији Лабс функција - Превиев Пане. Као што сигурно већ прикупљене из наслова, она пружа "__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__-као" распоред који је заправо слична самостални клијенте е-поште из прошле године, а за оне са више вертикалног простора него хоризонтално, чак постоји могућност да поделите сепаратор на тај начин . У пракси, пронашли смо да је дроп-мртав једноставан за коришћење, и то у великој мери је побољшање у односу на залихе Гмаил-распоред. Једино питање? То је нуклеарно оружје више Санд, па они навикнути на скроловање на доле и лако кликнути на своје Звездицом е-поште (на пример) ће вероватно бити враћање назад са сновима испрекиданом. Види да ли је у окну Сеттингс и да јој иде - ко зна, можда ће бити љубав.

Гмаил Преглед окна доноси '__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик "распоред у вашем прегледачу, али убија више Санд првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 05 Авг 2011 11:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Службени Гмаил-блог | Емаил тхис | Цомментс

Једе интернет у време-Ворнер кабл порно профита

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jLpoGgf7wOw/Internet-Eats-Into-Time-Warner-Cable-Porn-Profits:
Хју Пицкенс пише "Великог кабловске компаније као што су Цомцаст и Тиме Варнер-кабл држе говоре они не виде Веб видео сечење у своје пословање, али постоји бар једна велика, прљава изузетак. Тиме Варнер Цабле рекао је у свом кварталном извештају зараду да је видео . он-деманд (ВОД) пословно знатно пала у последњем кварталу Упитан да објасни где пад дошао, директор Глен Бритт је чиста, више или мање: велики пад је зато, уместо изнајмљивања порно видео у ХД за $ 9.98 , Тиме Варнер-а купци су добијали порно поправити на интернету за бесплатно 'Једна од ствари дешава са ВОД је да постоји било прилично стабилан трендова током извесног временског периода сада за одрасле да иде доле., углавном због тога што постоји та врста материјала доступних на интернету за бесплатно ", каже Брит." И то је прилично високом маржом. ' Да будемо фер, опуштена порно изнајмљивање не узимају у обзир све ВОД-пад Тиме Варнер Цабле је. Финансијски директор Роб Маркус каже да док се "највећи део године, преко године пад је у ствари у одрасле категорији ' Остатак је пад, јер није било много великих плати-по-прикажете догађаје као што су бокс утакмица последњег квартала, као и због редовне филм изнајмљивање су доле, такође. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кина 5-годишњи кибернетички састали су се са западне Тишина

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iSrxkW6rmiw/Chinas-5-Year-Cyberwar-Met-With-Western-Silence:
јфрухлингер пише "МцАфее јуче је наведено онога што се назива Операција Схади ПАЦОВА, пет година кампање цибереспионаге покренула национална влада против међународних организација и приватних корпорација Та влада је скоро сигурно у Кини, па се поставља питање постаје: зашто су западни народи ћути. о томе Једна чињеница је открио рација је да, предвиђања сајберпанк романа нонвитхстандинг, приватна предузећа су још увек прилично слаба у лице националних влада - и то је тих националних влада, које морају да делују против оваквих упада ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Развој мастер АПИ-ја - Интернет намерама

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ugf_43Um3oA/Google-Developing-Master-API-mdash-Web-Intents:
ГенералСецретари пише "Гоогле развија АПИ-ја да би веб апликације да лако деле информације са различитих услуга Цитирање:" оперативни систем Андроид решава овај проблем са намерама, објекат за касно рун-тиме обавезујући између компоненти у истом или различите апликације у.. намерама система, клијент апликација захтева генерички акцију, на пример, деле, и прецизира податке да прође на изабрану апликацију услуга корисник је дата листа апликација које су регистровали да могу руковати тражили намером.. корисника изабрану апликацију се ствара у новом контексту и положили података послатих од клијента, формат који је унапред за сваку посебну намјеру типа Ми смо вредно ради на пројектовању аналоган систем за веб:.. Веб намере Овај веб платформу АПИ ће обезбедити исте предности Андроид намере, али боље решење за веб апликације ... Што са Андроид, веб намерама докумената почетни скуп о намерама акција (уређивање, приказивање, делите, итд.) који вероватно покривају већину случајева употребе на Интернету Данас, међутим, као веб сајтова расте и обезбеди више функционалности, нова намера акције ће бити додати услуге тог документа ове намере, неки популарнији од других да подстакне развој и коришћење намере, ми планирамо да направи сајт за прегледање постојећих. намене и додати нове намере. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.