петък, 5 август 2011 г.

НевМе акцелератор, са циљем да се подстакне Црна Технологија предузетника, има свој први демо дан

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RYOWTcBATsA/:
Screen shot 2011-08-04 at 8.21.25 PM

Јуче неко ме је питао да ли је разлог представља у већини мој аватар фотографије су глупо је јер би у супротном морао бих да се баве људи стално подиже чињеницу да ја не "изгледа" као да треба да раде у технологији, што значи да сам "МА (релативно не нерди) жена. Док нисам имао свесно размишљао о томе о томе, одговор је да ("глупо" најмање је који одлаже, а "жене" само значи "нема појма о тех").

Концепт мањина у Силиконској долини је мало јединствена, Бели, Азијати и индијски мушкарци су релативно добро заступљене, док Латиноси, црнци и жене нису. Из неког разлога ми као заједница имају тенденцију да буду искључиво за екстремне, мислим, људи се користи да пружи Аррингтон гаф због тога што адвокат (!).

Ако Мајк и ја смо га "тешке", предузетници на НевМе , првог подизања система акцелератор циљање посебно црна оснивача, она има хиљаду пута теже што се тиче изгледа као они треба да раде у Тецх (жене представљају 23,8% у односу на Афро-Американаца на 1,5% наше радне снаге, респективно). Као Централ.ли суоснивач Крис Бенет ми је рекао, "не постоје мањине у технологије, постоје само нису. Један од проблема у црно-тецх заједници је да још увек не постоји заједница. "

Ко-основао Анђела Бенет (вов, жена и мањина - двоструки) и Вејн Сатон , НевМе покушаји да се поправи, тако што Силиконска долина контакт са Афро-Американац на челу стартупс, пружајући им приступ становању, ресурсе, и менторство са врха компаније из Силиконске долине (на пример, Гоогле је инвеститор и новооснованих су радили ван означене канцеларије). Уместо инвестиција, инкубатор има за циљ да обезбеди вредност пружањем подршке у заједници.

На питање зашто је било тако несташица мањина у Тецх сектору шта можемо учинити да га поправи, Бентон из инвеститора Дејв Меклур је одговор на питање исто питање на Тецх догађаја, да људи улажу у оно што знају, што одговара образац да ли они то раде или не.

Према Бенет, који је с обзиром отварање програма латино следеће, решење је даје мањинама већу изложеност ", можемо показати више разноликости у оно што оснивачи погледати у медијима", рекла је "Тако да дете ко чита ЦНН или Хуффингтон Пост [или ТецхЦрунцх] могу да виде да је приступачан. Ми морамо оснивача које су успешне, подизање новца и да излази, и не може бити само једна особа, она мора да буде више људи. "

Рекао је ментор, и Фоурскуаре шеф монетизације, Тристан Вокер, "више можемо изложити долине на оно што не знамо боље сви у стек, од предузетнички капитал, предузетницима потрошачима, и то је оно долини је око, порекло најбоље производе и идеје и таленат. "

Овде је списак и кратак опис сваког НевМе покретање у прва генерација, испод.

Оловка сте у

Слично Стилесеат, али са више фокуса на функционалност именовању подешавање, Оловка вам је као у Опентабле за салон именовања.

К

Няма коментари:

Публикуване на коментар