петък, 5 август 2011 г.

ИОГЕАР УСБ-Дељење станица повезује са ВиФи, посекотине кабл на четири од ваших уређаја

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/05/iogear-usb-sharing-station-connects-to-wifi-cuts-the-cord-on-fo/:
Ти тако си преко снимљен гаџета, али не може да оправда замену сваки уређај у кући са скупљи бежични верзија само због тога што се леасхед на УСБ штампач или екстерни хард диск је мало непријатности. Смо за то, и изгледа као ИОГЕАР не превише. Периферни компаније Бежични 4-порт УСБ за дељење станица чини сваки повезан гаџет ВиФи омогућен, омогућавајући вам да лутају далеко од оне десктопа уређаја без изгубљеног ваше везе. Компактни Хуб садржи један УСБ 2.0 порт на предњем и три на задњим, заједно са Етхернет и бежичне антене, а то је компатибилан са различитим УСБ гаџета, укључујући штампаче, чврсте дискове, читаче меморијске картице, скенера и веб камере . Ох, али зашто би желите да лутају далеко од камера, питате? Даљински камера се може користити као тренутак, јефтин систем за кућну безбедност, обезбеђивање приступа са било ког места у вашој бежичној мрежи. Наравно, $ 100 може изгледати као пуно да потрошите на бежични УСБ чворишта, али с обзиром на цену ВиФи омогућава четири појединачне уређаје, то је вероватно пут којим треба ићи.

ИОГЕАР УСБ-Дељење станица повезује са ВиФи, посекотине кабл на четири од ваших уређаја првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 05 Авг 2011 03:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ИОГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар