петък, 5 август 2011 г.

Ох Бозе: ХП ТоуцхПад 16 ГБ Да ли је на Воот За $ 379

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AP5Nut5hxXk/:
HP_TouchPad_9_7__16GB_Wi-Fi_tabletms3Detail

Запамтите , када сам рекао да сам мислио ХП је телеграпхинг своју продајну са ТоуцхПад цене? А како сам рекао уређај је $ 100 офф овај викенд? Па ни ХП није било продаје ТоуцхПадс уопште икада и они су на неки бесмислен трку до дна у односу на сваки други __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тамо. Видите, Тоуцхпад је $ 379 на Воот јутрос .

Волим Воот. Најбољи шопинг-сајт икада. Али Воот (углавном) је место где гаџета иде да умре. То је место где можете добити $ 99 смарт телефон који остатак света не жели или није производња експеримент који нико није хтео да купи. То није увек тако (Вине.Воот, на пример, само супротно од онога што сам описао: фино кустос, паметан сајт за велике вино), али често је на тај начин.

То је рекао, јасно Воот има пулл и за ХП да своје опрему тамо је велика ствар. Али бринем се да ће овај потез довести до споре и постепена ерозија ВебОС цифре продаје. Оставите га да се ХП-а да води све нас у другу нетбоок рачунара ратхоле, појефтињење мобилно рачунарство искуства док се не сруши под је неуспех да додају вредност.

преко ТополскиЦорп



Няма коментари:

Публикуване на коментар