петък, 5 август 2011 г.

Нови Интел Ултрабоок Референтни модели Да подсецања МацБоок Аир Значајно

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mZKPEt9aMZA/:
feat1

Када је Интел представио Ултрабоок иницијативу, били смо узбуђени: пуно на ПЦ лаптоп величине МацБоок Аир? Обећања о Адамос и серије 9с играли пред нашим очима, секси али прецењени. Да ли је ово нова спецификација бити онај који чини наш Клима тотинг пријатеља љубоморан?

Нажалост, мало је ултрабоокс, појавили су се и они који су се стварно не такмиче прицевисе . И баш данас смо чули да је Аппле је приграби сва алуминијума , тако да људи иду да своје свеске из стаклопластике. Фибергласа!

Не фрет: Интел је на случај, и све ће бити у реду.

Интел схвата да ОДМс апсолутно морају да добију цена под хиљаду долара уколико желе да се такмиче. ДигиТимес извештаје да су они позивају састанку следеће недеље како би разговарали о неколико нових стандарда записи материјала у укупном износу од веома повољним $ 500-700, и ако су паметни, користећи компоненте које могу произвођачи заиста добити своје руке на.

Није било било теардовнс део-по-део трошкова кварова од најновијих МацБоок-мелодије, али претходна генерација је процењено да је БОМ од нешто изнад $ 700, и као да допуне су прилично мале (нови процесор, Муња), који је вероватно и даље добра процена.

Интел је за циљ 18мм свеске и 21мм дебљине (за 11-13 "и 14-17" екран, респективно) дизајна са простором за надоградњу на своје најновије процесоре када за то дође време. Нема оптички уређај, или, што је вероватно више од скока за Виндовс корисника него Мац кориснике. Оба ће, у зависности од опција, пада највише на ~ 700, који са 25% марже и простор за монтажу и испоруку, даје вам лепо на хиљаду долара. И то је на високом крају.

Када смо заправо видећете ових дизајна је мистерија, ја бих ваљда први који ће да је најбоље купити полицама ће бити Бршљан моста модела почетком 2012. Надамо се да ћемо чути више од самих компанија до тада.



Няма коментари:

Публикуване на коментар