събота, 8 януари 2011 г.

Готови ли сте за цифровия живот?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/30i6z0xZYo4/story01.htm:
theodp пише "повикване Dave Winer за бъдещето-Safe Архив отива включване в NY Times Magazine Роб Уокър покриване на историята за това как Интернет може да осигури някакъв вид безсмъртие на тези, които са подготвени. За да се убедите как цифрови afterlives могат да играят, Уокър цитира При 34-годишният писател Mac Tonnies, който актуализира блога си на 18 октомври 2009 г., изпратени на някои публични и частни туитове съобщения чрез Twitter, си легнах и е починал от сърдечна аритмия. Като дума за смъртта му разпространение с помощта на собствен блог, малки Tonnies, но отдадена публика се втурнаха да спаси своята идентичност в интернет. "Намиране на утеха в емисия Twitter може да звучи странно," пише Уокър ", но идеята, че приятелите Tonnies би отново и запазване на такива цифрови артефакти не е така различни от държането на пощенски картички или други физически еднодневка на починал приятел или любим човек. " За съжаление, как цифрови отвъдното дълго Mac Tonnies ще остане за неговата уеб приятелите и родителите все още е голям въпрос, тъй като това е запазен в Ходж-маш от евентуално няма, утре онлайн услуги, за които никой няма пароли. Надявайки се да запълнят необходимостта за цифрово-имоти планиране услуги са компании като Legacy Locker, които се обзалагат, че хората все повече ще искат контрол над своята дигитална задгробния живот. "Навлизаме свят, в който всички ние можем да остави колкото голяма част от наследството като Джордж Буш и Бил Клинтън , "казва режисьорът и приятел-на-Tonnies Павел Кимбъл." Може би това е последен демократизацията. Той дава всичко от нас, шанс да безсмъртие. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




50 Cent слушалки Platinum с ръце Лъскав Аудио-он

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/50-cent-platinum-headphones-by-sleek-audio-hands-on/:
Ние забелязан Лъскав Audio Platinum е слушалка, когато ние интервюирани 50 Cent вчера, но последва с компанията, за да видите какво повече бихме могли да разберете за предстоящото кутии. Бяхме bummed да научат, че само чифт функциониране на шоуто бяха тези, около 50-врата, но ние имаме пълно стъпки на Дийтс от един от повторения на Елегантен. Първо, това са Wireless Hybrid "слушалка", което означава, че имаме Kleer технология построен в за-битови без загуба на 16, безжичен стрийминг, въпреки че можете да жак в тел (с вграден микрофон), ако останете без сок. Всяка слушалка е музика контрол - едно дръжки възпроизвеждане / пауза, а другият се обем - а има и зареждане MicroUSB порт, както добре. Ние все още не може да изтръгне дата съобщение, но ние сме казали, че вероятно ще бъде някъде от $ 350 до $ 400 диапазон - дали това включва Kleer 3.5 мм устройството е все още неизвестен, въпреки че ние ще се надявам, че е включена дадена че безжичното е забележителна характеристика. На компанията ни е обещал, чифт, веднага след като те са на разположение за да можем да получите някои реални ушите, но за сега на въглеродни влакна око-бонбон е твой, да се наслаждават. Бонус изстрел на устройството след почивката.

Продължавам четене 50 Cent слушалки Platinum от Елегантен аудио практически

50 Cent слушалки Platinum от аудио-Елегантен ръцете на първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари, 2011 г 14:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Altec Lansing Q1 2011 ръце продуктова линия, на

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/altec-lansing-q1-2011-product-line-hands-on/:
За тези, които сте били чудех какво Altec Lansing е имам си ръкави за тази година, спряхме от неговия CES щанда за да се провери предстоящите си гама от тонколони и IPod докове. Най-вече, някои от новите модели да имат същия номер като Octiv Duo , с участието на извивката с централното било по дължина в говорители. Хайде пролет, Европейската хора ще трябва да се вземат VS2721 2.1 система и на VS2720 2.0 комплект, с бившия побеждавайки своя предшественик - за трапецовидни VS2621 - с дистанционно за сила, тон, и ням контрол. Междувременно американският купувачи все още ще се видим на текущата VS2620 и VS2621 десктоп говорители, вместо посочените по-горе двойка, но те също така ще имат BXR1321 бюджет 2.1 система спортни новата самоличност, както и BXR1320 USB-захранва 2.0 говорители. Още след почивката.

Продължавам четене Altec Lansing Q1 2011 линия ръце продукт на

Altec Lansing Q1 2011 линия ръце продукт на първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари, 2011 13:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

BP в Мексиканския залив Фокус липсваше алармени системи

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pUkoudUNHpw/story01.htm:
DMandPenfold пише "Бритиш петролиъм ИТ системи за мониторинг на неуспешните Океанска масло Хоризонт стенд разчита твърде много на инженери следните комплексни данни за дълги периоди от време, вместо да осигури автоматично известяване предупреждение. Това е ключов присъдата на разлив на нефт Комисията, органът, натоварен от Президентът Барак Обама за разследване на Персийския залив на Мексико при бедствия. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Android 2.3 получава пренесли на iPhone 3G, прекъсвания в сърцата ляво и дясно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/android-2-3-gets-ported-to-the-iphone-3g-breaks-hearts-left-and/:
Android все пренесли на iPhone може да са стари новини от сега, но Android 2.3 (известен още като Пищен ) Първи пренесли на iPhone? Е, това е нещо ... нови, ако изцяло се очаква . Както и преди, това е iPhone 3G правят признания, и пристанището, все още се основава на iDroid проекта, което означава, че могат да задържат IOS в две операционни конфигурация, така че няма да се оставят на студено, когато на по-малко от -стабилна пристанище, което не реши да си сътрудничат. И, да, това отново означава, че iPhone е намерила най-новата версия на Android преди много устройства, Android има. Ръководителят на миналото на почивка за видео.

Продължавам четене Android 2.3 получава пренесли на iPhone 3G, прекъсвания в сърцата ляво и дясно

Android 2.3 получава пренесли на iPhone 3G, прекъсвания в сърцата наляво и надясно първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 13:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Redmond пай | източник @ Nickpack (Twitter) | Изпрати | Коментари

Skullcandy Fix срещу Yurbuds Ironman ... Битката на слушалки в ушите! (Видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/skullcandy-fix-versus-yurbuds-ironman-battle-of-the-in-ear-h/:
Skullcandy се удря CES с характерен смели иска: новите си Fix в ушите слушалки са изтъквани като първите, които никога не падат на ушите си, независимо от интензивността на физическото си дейност. Ние сме им съвпадат срещу Yurbuds Ironman серия, доста по-голям чифт в ушите високоговорители, което прави точно същото твърдение. И двете компании са патентовани техните конкретни технологии и двете твърдят, че са първата и единствена вярно решение. Очевидно насочване пътеки, енергични exercisers и дискретен Headbangers, те са на цена $ 70 за Fix Skullcandy и $ 50 за Yurbuds Ironmans. Ние сме имали един чифт на всеки да си поиграете в продължение на няколко часа тук и качеството на звука е задоволителна за двете. В Ironmans са много по-punchier в бас обхват и предлагат значително по-добра шумоизолация - много външни течове шум чрез запечатване на Fix, но на големи пъпки Ironman netralize по-голямата част от него. И двата комплекса се чувстват удобно в ухото и не трябва да причинява мъка, ако се откажете да ги носят, за продължително jogs външен ... или импровизация на закрито заседание пого.

Skullcandy Fix срещу Yurbuds Ironman ... Битката на слушалки в ушите! (Видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми 1, 2011 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | |

Apple дърпа VLC от качи магазин

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/apple-pulls-vlc-from-the-itunes-store/:
Изглежда, че ролята VLC като шампион на отворен код, юридическите права не е нищо повече - вместо да се адвокат, Apple е предприела лесен изход, и просто премахване на VLC Media Player от App Store. Rémi Denis-Courmont - предприемача VideoLAN , което първоначално е предявен иск то да бъде отстранено - съобщава, че адвокатите на Apple го информира, че дружеството е изпълнило сваляне негово искане и дръпна ап съответно - което вероятно поставя пречка за други потенциални VLC пристанища , както добре. Ако се замислите, с отворен код общност може да има само засадени първата тухла в стената градина на своите собствени.

Apple дърпа VLC от качи магазин първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 г 13:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TUAW | Изпрати | Коментари

Netbook Navigator NAV7, NAV9 и NAV10i практически пълна спецификации и видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/netbook-navigator-nav7-nav9-and-nav10i-hands-on-with-full-specs/:
С обявяването на три нови Windows 7-базирани таблетки, Netbook Navigator направи изпръсквам във вече наводнени света на таблетки тук, в CES 2011. Netbook Navigator показа на NAV7, NAV9 и NAV10i за нас на пода CES показва, провери миналото на почивка за всички детайли.

Продължавам четене Netbook Navigator NAV7, NAV9 и NAV10i практически пълна спецификации и видео

Netbook Navigator NAV7, NAV9 и NAV10i практически с пълна характеристика и видео първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 год 12:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Samung Smart Touch дистанционно и Smart TV практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/samung-smart-touch-remote-and-smart-tv-hands-on/:
Samsung направи много шум за страната си на първо Smart инициатива телевизия вчера, така че трябваше да спрете и проверете нещата - по-специално, че новите WiFi базирани RMC30D Smart Touch Remote , която идва в пакет с всички нови 8000-серия телевизори и по-горе. (Той също така работи със серия 7000, но трябва да го купите отделно.) За съжаление, нещата не са толкова добре - тона намеса в WiFi зона, контрол трудно да се направи, а самата система е объркващо UI кошмар се влоши от забавяне на дистанционното е сензорен. О, и не сме се спомене, че самият дистанционното е направо се iPhone 3G KIRF? Защото да - това е . Нещата бяха леко се повишава, когато заредена на най-бързо да бъде освободен-андроид ап контрол на близкия очарова, но това не е определена основните проблеми с UI - това е много просто снимка на редовни дистанционно прави на на екрана, който рядко работи добре на сензорен екран устройство. Не просто да ни дума за това - да се провери на видео след почивката.

Продължавам четене Samung Smart Touch дистанционно и Smart TV практически

Samung Smart Touch дистанционно и Smart TV практически първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 год. 12:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | & N