събота, 8 януари 2011 г.

Iogear GW3DKIT безжичен комплект 3D медиите banishes устройствата за тоалетна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/iogear-gw3dkit-wireless-3d-media-kit-banishes-your-components-to/:
Отидохме практически с безжична HD Iogear системата миналата година на CES, а сега успяхме да направим същото и с прототип на бутикова марка е новото на GW3DKIT 3D безжична знаменца. Комплектът се състои от 3D предавател и приемник, че всеки елемент четири HDMI входа, както и един от компонентите, съставни, VGA и USB вход. Всяка кутия разполага един HDMI и USB изход. Заедно система е проектирана да поток пълен 1080p HD видео при 60 Hz / 5.1 аудио, заедно с 3D съдържание през Wi-Fi (802.11n) от и на 100 метра с предполагаемо малко латентност или безжична намеса. Iogear казва да се очаква системата по някое време през Q1 на 2011 г. и няма официална цена е на разположение още, но ние сме били казал, че това ще бъде около $ 499 с щанд CES персонал Iogear's. Ако всичко извършва както е обявено, че звучи като чудесно решение за вас minimalists домашно кино там, които предпочитат компоненти от погледа. Ще резерв официално решение все пак, докато можем да отидем на очите, с някои разширен тест. За повече информация, не забравяйте да проверите на целия PR след почивката.

Продължавам четене Iogear GW3DKIT безжичен комплект 3D медиите banishes устройствата за тоалетна

Iogear GW3DKIT безжичен комплект 3D медиите banishes на устройствата си килера първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми яну 2011 05:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар