събота, 8 януари 2011 г.

Очи-на: Verizon LTE игри и телевизионни предавания на живо на Acer Iconia Tab (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/eyes-on-verizon-lte-gaming-and-live-tv-on-the-acer-iconia-tab/:

Казахме, че ще те заведе Verizon LTE скорост на Acer Iconia Tab A500 , но ние може да ви даде по-добро от това - ето един тест на латентност в различни платформи онлайн мултиплейър игри и един апартамент FiOS, че потоци живо по телевизията. Хостинг игра на защитниците на Dungeon на Alienware M11x лаптоп (също свързани към LTE), Verizon се присъединява към Партията с Acer Iconia Tab, и чифт на плочите бяха в състояние да отидете главата до главата в партньорска към партньорската Асфалт пет състезания през LTE, както добре. Нещо повече, превозвачът ни показа експериментална версия на своя FiOS DVR ап мениджър, който поточно живо по телевизията в над Iconia LTE - подобно на това, което видяхме на IPAD . За разлика от игрите, той е развълнуван и отне известно време да кеш, но ще трябва да видим какво е, когато (или ако) е завършен. Разбира се, ако сте имали просто щракване върху бутона за възпроизвеждане на видео-горе, вместо да четете тези думи, вече щях да знам всичко това.

Очи-на: Verizon LTE игри и телевизионни предавания на живо на Acer Iconia Tab (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год. 18:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар