събота, 8 януари 2011 г.

Logitech пуска $ 30 безжичен високоговорител адаптер за Widi-съвместим лаптопи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/logitech-intros-30-wireless-speaker-adapter-for-widi-enabled-la/:
А Widi адаптер, но само за музика? Това е вярно. До сега, на Intel Wireless технология на дисплея се продава на пазара като средство за предаване на видео безжично с компютъра на HDTV, но очевидно това е добре за аудио, също. Logitech е избрал CES 2011 за стартиране на полето виждате по-горе, безжичен високоговорител за адаптер Intel Widi-давам възможност на лаптопи. Идеята е много проста: място на полето близо до вашата звукова система, и да го свържат чрез 3,5 мм жак за допълнителни или като се използват стандартните аналогови жакове RCA. От там можете да стартирате софтуера Widi на вашия лаптоп, за нокти на "Connect" бутона и да гледате като вашия компютър двойки с високоговорителите. Ако не сте подготвени да се справят Widi, има подобна кутия, но за Bluetooth. Както се очаква да се предлага в САЩ и Европа през май за 29,99 $ на парче.

Продължавам четене Logitech пуска $ 30 безжичен високоговорител адаптер за Widi-съвместим лаптопи

Logitech пуска $ 30 безжичен високоговорител адаптер за Widi-съвместим лаптопи първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми Януари, 2011 09:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Logitech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар