събота, 8 януари 2011 г.

Misa Digital Kitara ръце "за предварителен преглед (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/misa-digital-kitara-hands-on-preview-video/:
Двуличен, капацитивен, програмируеми, с отворен код, пет едновременно докосване материали. В Misa Digital Kitara е доста прането списък на екстри да се хвали, но не можахме да го нека пързалка през CES , без да ни пръсти върху него и проучване за себе си. Първото нещо, което те удря за тази китара с форма на синтезатор е неговото разпределение на теглото - това не е по-тежък от добра електрическа китара, но много повече от това тегло се съдържа в своята врата - а втората ще бъде неизбежно си светкавично бърза реакция при докосване. Миша ни казва, латентността е по-малко от 5 милисекунди и се чувствах като него.

Има два основни режима на работа: низ режим, както се вижда по-горе, и топката режим позволява още по-настройка. И двата режима могат да бъдат допълнително променени, като изберете между червени и сини настройка, с бившия позволява изпълнението на чук на добавките. Плъзгащи пръста си около 8-инчов сензорен екран може да направи всякакви прекрасни неща, както и, като промяна в терена, темпо и обем, докато тези, които нямат страх от тактилна обратна връзка в низ може да се прилага ясен баланс през екрана, че е малка малко хребети, където струните обикновено пребивават. Ние казваме "обикновено", защото ще можете да конфигурирате разстояние между въображаема струни за себе си. В Kitara работи с отворен код за Линукс операционна система, която ще бъде обновяема чрез USB и вече е съвместим с Mac, PC и, разбира се, Linux машини. Той също така има повече от сто звук настройки и ние сме били обеща възможност да ги персонализирате и да създадете нови, като играя наоколо с алгоритмите за в бъдеще.

Черният Kitara е направен от добрите стари пластмасови (но това е направен много добре) и струва $ 849 като има предвид, сребърен видите в галерията по-долу е конструиран от един блок от алуминий и ще създаде купувачите обратно $ 2 899. Предварително поръчки се случва сега чрез онлайн магазина Misa Digital и доставка е планирано да започне на 3 април. Видео следва по-долу.

Продължавам четене Misa Digital Kitara ръце "за преглед (видео)

Миша Digital Kitara ръце "за предварителен преглед (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 год 10:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар