събота, 8 януари 2011 г.

Hauppauge дебютира на Бродуей живеят знаменца TV за Iphones и iPads, WinTV-Aero-M приемник за компютри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/hauppauge-debuts-broadway-live-tv-streamer-for-iphones-and-ipads/:
Може да изглежда неясно като аксесоар към края на 80-те компютъра това е покълнали антени, но Hauppauge е новата "Бродуей" на живо знаменца телевизия има няколко по-съвременни трикове в ръкава си: тя може да поток живея TV на вашия iPhone или IPAD. Това може да се направи през WiFi във вашия дом или по интернет никъде другаде, и устройството пакети с няколко формат приемник, който може да настроите двата цифрови канала, кабелна телевизия и ATSC над най-въздух канали за разпространение (или аналогова телевизия, за които вещество), които са удобно сгъстен за стрийминг. Наред с това, Hauppauge също разточва новия си двоен формат WinTV-Aero-метров USB приемник за персонални компютри (на снимката след почивката), който ще ви позволи да получавате Mobile Digital TV предавания, предназначени за мобилна телевизия прием, както и с висока разделителна способност ATSC цифрови телевизионни предавания. Виж, за да бъде възможно най-рано за $ 69, докато знаменца Бродуей ще се предлага в "около шест седмици" за $ 199.

Продължавам четене Hauppauge дебютира на Бродуей живеят знаменца TV за Iphones и iPads, WinTV-Aero-M приемник за компютри

Hauppauge дебютира на Бродуей живеят знаменца TV за Iphones и iPads, WinTV-Aero-M приемник за компютри първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари, 2011 04:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар