събота, 8 януари 2011 г.

Jungo и Действителен партньор се, имат за цел да се ожени за телефони и Инфоразвлекателните системи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/jungo-and-realvnc-partner-up-aim-to-marry-phones-and-infotainme/:
Тихо, в колата инфоразвлекателни системи са напреднали значително тук, в CES 2011 . Това, което започна преди няколко години с интегрирането на SYNC в превозните средства на Ford е цъфнало в една индустрия-широк мания , а сега две от най-големите имена, които работят зад кулисите се присъединява към по-добро интегриране на мобилни телефони (и приложения) с развлекателни системи за превозни средства . Действителен е новооткритата връзка Jungo и доведе до CEA одобрени решение да направи този вид магия се случи, и това е този, който просто така се случва в подкрепа на Терминал режим . Общият Автомобили Свързване мидълуер ще даде възможност на автомобилната система на автомобила за автоматично откриване, достъп и контрол на мобилни устройства в превозното средство и да показват тяхното съдържание на екрана на таблото. Дизайнът съчетава VNC (отдалечен достъп и контрол) технология от Действителен с технологии, с участието на Jungo устройството на свързаност, медии и управление на мрежата, USB и Bluetooth стека протокол. Трудно е да се каже кога автомобили ще вземете държат на тези неща и да започнете да го предлагат от фабриката, но ако знаете нещо за напредък в автомобилната индустрия, ние ще кажем, че сме все още една година или толкова далеч.

Jungo и Действителен партньор се, имат за цел да се ожени за телефони и Инфоразвлекателните системи първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми яну 2011 00:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телематика новини | източник Jungo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар