събота, 8 януари 2011 г.

Somfy Tahoma Z-Wave и RTS домашна автоматизация шлюз (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/somfy-tahoma-z-wave-and-rts-home-automation-gateway-hands-on/:
Обикновено има два начина да отида с автоматизация решения дом, изграден около портала: но трудоемки DIY използват решения радио-и телевизионни шелф продукти или скъпи професионално инсталирана решения с помощта на патентовани технологии. Евтини Somfy е Tahoma Общо Начало автоматизация портал вписва някъде по средата. Tahoma подкрепя собствените RTS Somfy на комуникационния протокол за контрол на собствена линия Somfy на прозорец настилки в допълнение към вълна Z за почти всичко останало. За разлика от решения като Вера от Mi Casa Верде , Tahoma трябва да бъде професионално инсталирана. Компанията си партнира с Купър окабеляване, се развиват, и Leviton за оптимизиране на устройството цялост, докато останалите (предимно), верни на Z-Wave протокол. От там крайният потребител е свободен да се движи на автоматизация кабина, за да персонализирате кулисите, за да им хареса. Имахме шанс да го видите в действие тук, в CES и си тръгнах впечатлени както от браузър, базиран потребителски интерфейс и IOS ап. Потърсете го да започне през Q2. До тогава, ние имаме видео.

Продължавам четене Somfy Tahoma Z-Wave и RTS домашна автоматизация шлюз (практически)

Somfy Tahoma Z-Wave и RTS домашна автоматизация шлюз (практически) първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 г. 11:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар