събота, 8 януари 2011 г.

Actiontec се съюзява с Cavium Networks за създаване на MyWirelessTV HDMI предавател, звуци смъртта погребален звън за WirelessHD?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/actiontec-teams-up-with-cavium-networks-to-create-the-mywireless/:
Смятате ли си намериш себе си копнеж за интензивен сесия fragging но съквартиранта гледа епизод снощи на "Джърси Шор на DVR, оставяйки ви да се чудя защо си крив Xbox на главната зала за телевизия? Е, Actiontec създаде MyWireless телевизия точно за такива случаи, за да запази и двамата с вашия съквартирант щастлив. MyWireless телевизия е безжичен предавател HDMI, която ви позволява да поток 1080p видео от най-всякакви източници през 802.11n WiFi за множество екрани (доколкото каза дисплеи са свързани към телевизор адаптер MyWireless). Системата работи използва Cavium Networks WiVu технология, която е видео стрийминг протокол, който е напълно съвместима с H.264 кодиране, HDCP 2.0 криптиране, Dolby съраунд звук, както и да излъчвате 3D видео. От особен интерес за играчите е фактът, че системата е предполагаемо под 20ms латентност от източника до екрана на по-твърди от 150 фута, което дава доста по крака на нейна конкуренция WirelessHD . Комплектът се предлага с един предавател и един приемник на слухове удари $ 200 за портфейла ви, когато (ако?) Той отива в продажба по-късно тази година.

Продължавам четене Actiontec се съюзява с Cavium Networks за създаване на MyWirelessTV HDMI предавател, звуци смъртта погребален звън за WirelessHD?

Actiontec се съюзява с Cavium Networks за създаване на MyWirelessTV HDMI предавател, звуци смъртта погребален звън за WirelessHD? първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми Януари, 2011 10:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар