събота, 8 януари 2011 г.

Movea SmartMotion Air мини клавиатура и дистанционно Air Mouse разкри заедно Sunrex партньорство

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/movea-smartmotion-air-mini-keyboard-remote-and-air-mouse-reveale/:
Не ни оферта за това, но ние имаме чувството, че дистанционни управления ще бъде нещо повече от дистанционни управления до момента 2012 ролки наоколо. HDTV дружества са хитро добавяне движение подкрепа на техните дистанционни тук на CES, както и с PrimeSense на технология ще приключи толкова добре в Kinect, има една очевидна следваща стъпка при разглеждане на управление на телевизора. Movea - фирмата, която отговаря за Въртене Air Mouse и Air Mouse IOS апартамент - току-що си партнираше с Sunrex тук на CES, с новосформираната връзка очакваме да се получи нов комплект на базата на платформа на бившия MotionIC и технологиите SmartMotion. Ние сме казал да се очаква първите продукти да бъдат на разположение през Q1 на тази година, с SmartMotion Air мини клавиатура и дистанционно SmartMotion Air Mouse се посочват по-специално. В първата категория съдържа пълния четиригодишен ред QWERTY клавиатура и разчита на 2.4 GHz безжична технология, но не снимки, цени и данни за наличност са на разположение, просто все още.

Продължавам четене Movea SmartMotion Air Мини клавиатура и дистанционно Air Mouse разкри заедно Sunrex партньорство

Movea SmartMotion Air мини клавиатура и дистанционно Air Mouse разкри заедно Sunrex партньорство първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми януари 2011 година 01:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар