събота, 8 януари 2011 г.

IRIG микрофон, защото си IPAD, iPhone и IPod просто не са пълни без микрофон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/irig-mic-because-your-ipad-iphone-and-ipod-just-arent-complet/:
ИК Мултимедия, същите пичове и dudettes отговаря за направо смешни iKlip , изглежда да е на нещо като горещи серия. Тази седмица, компанията удря обратно с IRIG iMic, смятан за първия ръчен микрофон кондензатора за iPhone. Изображението по-горе наистина го обяснява всичко - той е проектиран да се включват директно във вашия iPhone, IPAD или лаптоп лампа, и докато сте се погрижили за записване апартамент на избор, ще се плен вокали в нито един момент плоски. Най-очевидната Следващата стъпка е да тичам всичко чрез T-Pain апартамент, но за тези, които предпочитат преобръщане по-естествено, VocaLive ефекти ИК процесор е хвърли в безплатно. Ценообразуване информация се съхранява в тайна поради неизвестни причини, но нека бъдем честни - вие сте закупуване на един, дори ако това означава загуба на две ръце и един крак.

Продължавам четене IRIG микрофон, защото си IPAD, iPhone и IPod просто не са пълни без микрофон

IRIG микрофон, защото си IPAD, iPhone и IPod просто не са пълни без микрофон, първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми Януари, 2011 08:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ИК Мултимедия | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар