събота, 8 януари 2011 г.

Международна година на химия 2011 има за цел да образова и да отбележат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/08/international-year-of-chemistry-2011-seeks-to-educate-and-commem/:
Химия е въпрос ние обикновено не ровя да дълбоко в тук в Engadget, но тази година е специална година за наука, по случай Международната година на химия. Това събитие, което е направено официално от ООН , има за цел да донесе световно внимание на постиженията в областта на химията, които са допринесли за благосъстоянието на човечеството. Спонсорирани от 23 държави и различни организации, включително и на Американското химическо общество, той включва много интересно 365: химия за живот календар, който бележи почти всеки ден от годината, със значително развитие в областта на химията, като 08 януари, който чества въздухоплавателни средства De -обезледяващи вещества, които ние сме много, много благодарен. Хит на източника връзки да се провери на пълен календар.

Международна година на химия 2011 има за цел да образова и да отбележат първоначално се появи на Engadget на Съб, 8-ми Януари 2011 03:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Зелената кола конгрес | източник 365: химия за живот | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар