неделя, 11 септември 2011 г.

@ Схопр Повезује купаца и продаваца на Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:
@AtShopr

Не прође дан да не видим један од Твиттер корисници пратим Твеет захтев за ставке, као што је у последњем тренутку карте или пост о недавно доступна ставке, као што су стан за изнајмљивање. Као Твиттер је постао де факто Броадцаст Нетворк , део садржаја који се деле врти се око куповине и продаје ствари преко социјалне граф корисника. @ Схопр, који је развијен на ТецхЦрунцх поремети Хацкатхон у последњих 24 сата, покреће као услуга која одговара купаца и продаваца на Твиттер-у. То је нешто као Цраигслист за Туиттер.

У суштини, @ схопр користи Гнип мина Твиттер фирехосе за људе продају ствари и тражите да купите ставке. Услуге Оснивачи ми кажу да у почетној истраживањима тренутно око 7.000 Туеетс на сат се односи на трговину и људе који желе да купују и продају ствари (преко 5.000 продају се односе Туеетс се шаљу на сваких сат времена).

Купци могу да претражују на сајту @ ​​схопр а, наводећи ставку жељене и њихову локацију. @ Схопр ће одговарати купцима са одговарајућим Твиттер кориснике који су Твеетед о ставка за продају. Купци такође могу да Твеет @ СхопрБуи са оним што желе и где желе да и услуга до Твеет назад када су сазнали жељене ставке. @ Схопр ће такође омогућити кориснику да види слике ставке као добро.

Ако сте продавац, а ви Твеет о постављању ставку, @ схопр ће површина постове у своје претраживача докле год јасно шта они продају и где да га продају. Продавци могу такође цвркут @ СхопрСелл са оним што они продају, локацију и тражена цена, и @ схопр ће одговарати ово са захтев купца.

А за идеју која је само рођен пре 24 сата, @ схопр тим је уверен број локалних трговаца да учествују у њиховом продајом услуга. Локалне Сан Франциску Реи је списак неколико својих бицикле, шатора и ранчеви (од РЕИ бренд) са атСхопр. Сан францисцо књижари Пас дугметасте Књиге имаш наведене неке од њихових залиха, Изгубљени Викенд видео ће бити постављање ниша-жанр филмова и сувенира, музичке продавнице Водолија записи се такође ставља неке од њихових евиденције о продаји путем услуга.

@ Схопр каже да тренутно најпожељнија ставки послали на Твиттер-у су бицикле, књиге, апартмани, улазнице. Оно што чини услугу јединственим јесте то што омогућава продаваца и купаца да се шире ваш Туиттер социјалне граф-који могу бити веома корисни како за купце и локалне трговце и брендове.

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Је Моторола придружио Фацебоок-телефон воз са ЕКС225?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
Смешна ствар се управо догодило преко на сајту Блуетоотх СИГ-а: група може имати само оутед Моторола први Фацебоок-телефона . Као Унвиред Погледај правом истиче, ЕКС225 је вероватно карактеристика телефона који је заснован на БРЕВ , као Андроид навигациони тастери су нигде. Уређај оферс две варијанте, једна која подржава дуал СИМС и други који прима само један. Даље, готово идентичан верзији, ЕКС226, приказује се у посебној листи која недостаје злогласни "Ф" тастер. Оба модела деле заједничку 2,4-инчни ТФТ ЛЦД дисплеј, камеру од 3 мегапиксела и пет реду КВЕРТИ тастатура - уз значајан захватају на дну задње стране уређаја. То је све што имамо у овом тренутку, али изгледа да статус не би требало да буду превише забринути због ове Мото.

Је Моторола придружио Фацебоок-телефон воз са ЕКС225? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 15:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Унвиред Погледај | извор Блуетоотх СИГ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Зашто не треба нам Гигабитни мреже (још увек)

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HCq0zijy77s/Why-We-Dont-Need-Gigabit-Networks-Yet:
АмиВернон пише "Већина рачунара данас не може да подржи гигабитне везе и струје Ви-Фи мреже се не може ни понудити људима брзине Прво суђење у Сониц.Нет с гигабитна мрежа Спеед Тест на генерички лаптоп који је приказао 420 Мбпс доле.; лаптоп није могла да поднесе пун свирку плус., неколико апликација је потребно оне брзине Тешко да оправда таква огромна улагања у мрежу која ће имати неколико претплатника и неколико апликација које је потребно.. Наравно, то може да промени, а затим ових мрежа ће бити од виталног значаја Ова прича има добру анализу о томе где ствари стоје и шта се мора променити. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Чудно Наука не може да нађе своје невидљиве миша

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:

Канадски Гирлс Гоне Вилд на распуст ... доводи до значајне бум беба девет месеци касније. То је једна интерпретација података добијених праћењем свих трудноћа које су биле решава на Онтарију болници. За одрасле, концепција стопе чинило да врхунац око зимовања, врхунац који је био одсутан у адолесцената. Ове девојке су имали врхунац концепцију у марту. "Постоји неколико могућих објашњења за скроман, али стварне разлике идентификованих у овој студији," пишу аутори, пре него што сугерише да је један од њих је "друштвени / школа догађаја који доводе до повећања сексуалне активности."

Фермилаб научници схватити како да се избегне претварање авиона пролаз у велики људи Цоллидер: Постоји ограничен број искустава које су способне изазивања вашег дописника да иде на убилачке дивљање, али укрцавања комерцијални авион је један од њих. Срећом, физичар има бар покушао да дође у помоћ од стране осмишљавања авионом интернату стратегију која је феноменално ефикасно, иако би било немогуће применити у стварном аеродром. Фермијев Џејсон Штефен је осмислио систем у коме су били путници укрцали у екттраординарили организован начин: У један сет, наређено да се врате у авион ка напред, са свима у сету заузимају исти седиште у алтернативне редове. Сада, као и сваки престао да се реши, они су мало простора у пролазу да се организује и чување ставке пре отимања седиште и пре него што следећи сет трудгед ин

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Сцоут Обзервер замењује војну сатцом, покреће иПхоне 4

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Ако треба да канал вашег унутрашњег МацГивер, постоји алат за то ... предвидљиво, то је покреће свој смартпхоне. Повезивањем иПхоне 4 до алата извиђача посматрача, то је трансформисана у анализатор спектра , мерач снаге, мултиметар и низак ниво буке Блок Довнцонвертер (ЛНБ). На енглеском, то значи да уређај омогућава да пронађете и проверите сателитске сигнале (укључујући и друге мобилне сигнала), мерење њихове снаге, и да одреди ГПС локација (поред осталих ствари ). Шест килограма уређај замењује стандардне 160-фунти сатцом терминала, што га чини савршеним додатком за тајне операције - ако су то врсте ромпс желите на викенд. Компанија је сада прихватање унапред налога за испоруку негде у К4, и нада се да избаце верзије за друге телефоне у блиској будућности.

Сцоут Обзервер замењује војну сатцом, покреће иПхоне-4 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 14:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Скаут | Емаил тхис | Цомментс

<em>Код Херо</em> играју и уче

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2PqSd0w52o/emCode-Heroem-Play-and-Learn:
микејук пише са мало из И Програмер о томе шта звучи као интригантна нову игру: "Ако вам је досадно са играма где се води око снимања војника или чудовишта, како о томе игра у којој пуцате непријатеља да освоји исечака рачунарског кода који можете да онда користе да обликују стварност око вас је добро да се играју и довољно добар да освоји оба, избор уредника и Кид је избор у Баи Ареа овогодишњем кафу фаире. " Повезана прича има видео демонстрацију, превише.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Погледајте ТецхЦрунцх пореметити Хацкатхон уживо

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38RchbjkIRE/:
tcdisrupt-1

Стотине хакера учествовали су од краја прошле ноћи до раних данас ујутро на четвртом годишњем ТецхЦрунцх поремети Хацкатхон у Сан Франциску, зграда у тимовима и буђење или кокичара довољно кафе и Редбулл то сам у циљу да покаже своје хаковање на судије, укључујући потпредседник Салесфорце о Отворена Цлоуд стандарди Кевина марака , Бетфаир потпредседник Мобилни Инжењеринг Рај Вемулапалли , Гоогле Рохит Кхаре , МиБлогЛог и ОнеТруеФан оснивач Ерик Марцоуллиер и Аск.цом-а директор факултета, Мобилни и платформе Висхал Шах.

Овогодишњи Сан Франциску Хацкатхон је био наш највећи показује икад (више од 700 хакери су регистрована за догађај), а оно што пијук екипе смислио у протекла 24 часа ускоро ће се судити на сцени са сваким тимом дао 60 секунди да представе. Ми ћемо бити у потрази за наредну ГроупМе , покретање осмишљен и изграђен у Њујорку Хацкатхон у 2010 . ГроупМе је само купио Скипе-а пре неколико недеља.


Ускоро на Порекло Продавница ЕА: независних Наслови

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uTDA0SRrBpI/Coming-Soon-to-EAs-Origin-Store-Third-Party-Titles:
Први пут прихватио подносилац РГДфлеет пише са вестима сниппед од Гамер Гаја, на основу извештаја у ГамеСпот Великој Британији: "За око три месеца ЕА Порекло продавници, раније познат као ЕА Сторе је обезбеђивање дигиталне копије скоро било који ЕА наслов поруке -2009 У ствари, порекло је искључиво ЕА још од свог оснивања и садржану нема игара из других издавача. Поврх свега тога. услуга има ограничен приступ ЕА наслова на конкурента услуга као што су паре, Баттлефиелд 3 можда буде водећи пример Ове недеље, међутим,. ЕП финансијски директор Ерик Браун потврдио да намеравају да почетак враћања садржаја треће стране на порекла. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Где сте # ОнСепт11?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:
WTC Sept11

11. септембар је ЈФК атентат наше генерације: сви памти где су били на том трауматски дана. Да ли сте у близини су напади у Њујорку, Вашингтону и Пенсилванији или гледање у хорор издалека, то је дан који је променио наше земље и многи од наших живота. Данас ће бити испуњен помен и константан ТВ преноса, али неке од највећих дирљив поздрави се већ дешава на Твиттер-у где људи деле где су и шта су урадили.

Џеф Џарвис , који је био у близини Светског трговинског центра тог дана, данас је Твеетинг своју живо сећање на оно што је било као да се на Гроунд Зеро (на жалост, његов налог Твиттер добио стопу са ограниченим кратко, јер је био Твеетинг толико, али сада је обновљена). НПР је Енди Царвин је окупљање многих Туеетс и реемитовање њиховог коришћења # ОнСепт11 хасхтаг (он је такође да их прикупља у Сторифи овде ).

Свако има меморију о томе где су и како осећа. Живео сам у Сан Франциску у то време, и пробудио до вести. То је било одмах после првог авион ударио Светски трговински центар и нико није знао шта се дешава. Окренуо сам на ТВ и позвао моја девојка у Њујорку (који је сада моја супруга). Била је на Петој авенији гледајући дим буја из једне од кула. Онда други авион ударио, позиви не би ишли кроз више, а земља дошао до пискав зауставити. Барем за неколико дана. Авиони су основана и нико не би отићи код високе зграде било где. Где сте били # ОнСепт11?


Јефф Јарвис
Видела сам људима који користе било шта, чак Снаппле ледени чај, да оперем прашину себе. # 911

Живе Вебцаст: ТецхЦрунцх Хацкатхон Демо - недеља 11х ПТ

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x-bcbp1hBBM/:


Све Самсунг Ваве телефона добиће Бада 2.0, ако се може да обради надоградњу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/all-samsung-wave-phones-will-get-bada-2-0-if-they-can-handle-th/:
Бада 2.0 неће бити само вожња Талас 3, Талас М и И. таласа, али у складу са цвркут Самсунг, то ће бити доступан на свим старијим талас модела. Компанија је упозоравају да би оперативни систем Рун "другачије" између уређаја на основу спецификације као што су ЦПУ и меморије, што може утицати на мањи модели крају као талас 525 и 533 таласа . Међутим, ако сте поносни власник неког од одгајиваца таласа телефона као С8500 , очекивати потпуни оперативни систем Макеовер. Надоградња је због прскања широм Европе неко време у четвртом кварталу, Покрећемо широм света убрзо након тога.

Све Самсунг Ваве телефона добиће Бада 2.0, ако се може да обради надоградњу првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 13:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Унвиред Погледај | извор Твиттер | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Где могу да купују легалан РОМ игре?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dBNXLEQ2UV0/Ask-Slashdot-Where-Can-I-Buy-Legal-Game-ROMs:
ПктЛосс пише "Ја сам заинтересована за изградњу аркада машина, након стопама Цмдр Тацо међу многим другима не буду све што заинтересовани пиратерије, морам да пронађете негде да се купи игрица.. СтарРОМс користи се овакве ствари ја сам тражите, мада са невероватно кратког каталог МАМЕ људи имају неколико доступан за бесплатно (некомерцијалне)., али то се неће савезној држави моје потребе. Постоји читав радиности подржава овај циљ. Људи су спремни да продају мене планова, комплети, дугмад, радост штаповима, стакла шатори, а цела машина То је фантастично, али. Где могу да добијем игре одбијам да верујем да је ово цела индустрија изграђена на пиратерији. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Галаки ИИ &quot;ускоро&quot; да је АТ &amp; Т, пријавите се страница иде уживо

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/samsung-galaxy-s-ii-coming-soon-to-atandt-sign-up-page-goes-liv/:
Дакле, регионални носилац из куће Пејлин и лос меса тукли их до удараца, али АТ & Т барем показује знаке да је спреман да се Самсунг Галаки ИИ воз котрљања. Док је још увек изгледа као Спринт ће бити први од велике четворке да свој варијанта Андроид телефон у САД, АТ & Т страница за телефон је сада живе и спортске леп велики "Ускоро!" То је све писала, за сада, али ако умиреш да бисте сазнали када Мама Бел ће донети ове галаксије вама, ударио извор линк и пријавите се да бисте добили е-маил најновије информације о.

Самсунг Галаки ИИ "ускоро" да је АТ & Т, пријавите се страница иде уживо првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 11:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Поцкетнов , Пхандроид | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс