неделя, 11 септември 2011 г.

Спотифи и Форд екипа заједно да прикаже Први музички сервис је у колима интеграције

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0qLwg_MSwUY/:
FordSync1

Данас у ТецхЦрунцх Хацкатхон, Форда, други по величини произвођач аутомобила у САД удружио са Спотифи, брзо расте шведски музички сервис који је недавно стигао у САД, да покаже тренутне могућности за употребу у аутомобилу иновација апликацију, као и нове говорне се активира Форд СИНЦ систем. Само да се разјасни: Ово није "званично партнерство", то је само кул пијук требало да покаже како је лако да се интегрише са Синц. За оне који нису упознати, Форд Синц је у возилу комуникацију и забаву систем који омогућава возачима да без употребе руку телефонске позиве, као и контроле музике и других у забави у колима са својим врло сопствени гласне жице. СИНЦ недавно додао интеграцију са АппЛинк (2011 Форд Фиестас за сада) да дозволи слободне руке коришћење смарт телефона апликације у колима.

На Хацкатхон данас, Форд је понудио програмерима прилику да науче више о АПИ-СИНЦ и показују како да интегришу апликације као што је Спотифи у Синц. Ово је Спотифи први у аутомобилу интеграције, и то је још увек почетну хацк, али је прилично добар почетак. Ми смо надајући се да постане дугорочно Форд / Спотифи стратегије.

Огроман раст смартпхоне апликација је створио потребу и могућност да обезбеди исти глас под контролом решење за апликације које возачи су сада користе у ауто - али се такође мора да остану безбедни. "Погледај ма нема руке!" Никада није нешто што желите да чујете док је у колима са неким. СИНЦ пружа корисницима, кроз глас помоћ, уз могућност да се лако контролише мултимедијалних у свом аутомобилу и око функција, као и на на Хацкатхон данас Спотифи је на броду у месту сувозача.

Према Јулије Марцхвицки, СИНЦ АппЛинк програм менаџер, ТЦ Хацкатхон је савршено место да покрене да дају програмерима информације које су им потребне за Фордов нови АПИ и СДК да би програмерима хаковању на забаву у колима и око доброте.

Дакле, управо оно што је могуће за програмере са СИНЦ АппЛинк у овом тренутку у свом развоју? Када радите са Синц-омогућен смарт телефона апликације, програмери могу да створе интерфејс глас корисника користећи СИНЦ је у возилу препознавање говора система, пишите информације на екрану радија глави или у возилу екран осетљив на додир, користећи текст у говор мотор, у возилу мени система да обезбеди команде за своје мобилне апликације, као и возила података, као што су брзина, ГПС локација, као и потрошњу горива. Све добре ствари да знате, и то је лепо видети Форда, компанија која не изгледа тако вруће пре неколико година, све у на иновацијама воз.

СИНЦ АппЛинк ће бити доступан у 10 модела (Форд возила) са почетком у 2012, укључујући и Форд Фусион, Фусион Хибрид, Мустанг, Шелби, Фиеста, Ф-150, и још много тога.


Няма коментари:

Публикуване на коментар