неделя, 11 септември 2011 г.

Упознајте Десет пореметити Хацкатхон Хакери

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7PzKXg6hTw/:
Untitled

Ево десет хакери смо се срели на пореметити данашњем Хацкатхон. Ови људи су се прекалила са снек храна и кафа и даље хаковања у овом тренутку.

Роб Банагале

Роб Банагале је оснивач новог производа лансирање на Хацкатхон, тако да ћемо да га деби име. По речима Роб, "то је нови идентитет сервис који вам омогућава да сами представљају кроз низ слика." Нисмо сасвим сигурни шта то значи, али смо узбуђени да видимо.

Пар Роба је технологија јунаци су Стив Џобс и Артур Кларк. Његова најпоноснији тренутак хацкери био када, додао је он Твиттер интеграција уживо собу музику ћаскање за живу музику фанове. Он је изгледа кул, али његова слика говори све. Челик плава, душо.

Заснива он из Сијетла, али ако желите да ступите у контакт са Роб, кука с њим на Твиттер-у: @ Јетсеттер

Цонрад Русхинг

Цонрад има лоше случај карпалног тунела, али је ипак је спреман и раринг да иду. Као технички директор, он је лансирање свог новог производа на пореметити у Старт-уп бојном пољу. Очигледно, он је мало оскудан са детаљима, али његов почетак није једини разлог због кога овде.

Цонрад гледа да запосли, а он је направио одличан избор у потрази овде. Пар пројеката он ради на време Хацкатхон су аутоматско означавање система за обраду језика, као и изградња основне вебапп на основу свог АПИ-ја у време лансирања.

Неки од Конрада јунаци су Стив Џобс, Лари Вол, и Кевин Митницк. Нађи га на Туиттер: @ црусхаллхуманс

Моника Да

Моника је треће године студент на Универзитету Беркли, а ово је њен први пут у Хацкатхон. Она је овде је са групом од више искусних хакера, и рекла да осећа она је морала да дође. "Сви ми говори да Хацкатхон је тако кључном тренутку у животима људи. Морао сам да дође. "

Њена група је прикупљање идеја путем неколико хакерских идеја, али ствари су још увек у ваздуху. Срећом, већина притисак је искључен Моника. Она је овде за искуства, а не готовину.

Желе да ступите у контакт са Моником? Проверите напоље на Туиттер: @ моницато

Марија Насиоти

Марија летео прилично начине да дођу на наше Хацкатхон (она је из Грчке), али она изгледа подстичу да будемо овде. И ја сам лично прилично подстичу Она је овде, превише. Марија је дизајнер за БугСенсе. Они имају велики број различитих производа у делима / на тржишту, али данашњи Пројекат се зове пинг понг Херо.

То је у основи начин да се Андроид телефон као пинг-понг весло и играју виртуелне игре табеле без стони тенис, лопта, или прави ручице. Апликација ће чак и поделите стваран резултати време и статистика вашим пријатељима који не могу да виде акцију уживо. Веома кул.

Марије тачка понос је грешкама смислу, шест месеци стартовања са преко 1.000 активних корисника. Ако се осећате као она ћаскање, посети своју Твиттер: @ Мариа_Нас

<

Няма коментари:

Публикуване на коментар