неделя, 11 септември 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбоље испод $ 400 графичке десктоп картица на тржишту?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/ask-engadget-best-sub-400-desktop-graphics-card-on-the-market/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Џејми, који само тако се дешава да се у јеку новог рачунара изгради. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"Ја сам нови у целу ствар графичке картице, и могу користити мало помоћи желим да будем у стању да игра све најновије наслове (Црисис 2, на пример) на највишем подешавања, задржавајући цена што је могуће ниже. Ја сам градим свој сопствени рачунар и имају додељеног одређену количину новца за сваку ставку, са $ 400 до $ 500 максимално буџета за ГПУ све ће помоћ бити цењена. ".

То није тачно "буџет" од стране било ког истезање, али ипак је важно да добијете највише за свој новац. За оне који су потонули неколико Бењаминс у нову ГПУ-у последње време, колико је твоја одлука разрађен за вас? Помажите колега играч - чак и ако то значи да му ФПС предност.

Питајте Енгадгет: најбоље испод $ 400 десктоп графичке картице на тржишту првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 22:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар