неделя, 11 септември 2011 г.

Чудно Наука не може да нађе своје невидљиве миша

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:

Канадски Гирлс Гоне Вилд на распуст ... доводи до значајне бум беба девет месеци касније. То је једна интерпретација података добијених праћењем свих трудноћа које су биле решава на Онтарију болници. За одрасле, концепција стопе чинило да врхунац око зимовања, врхунац који је био одсутан у адолесцената. Ове девојке су имали врхунац концепцију у марту. "Постоји неколико могућих објашњења за скроман, али стварне разлике идентификованих у овој студији," пишу аутори, пре него што сугерише да је један од њих је "друштвени / школа догађаја који доводе до повећања сексуалне активности."

Фермилаб научници схватити како да се избегне претварање авиона пролаз у велики људи Цоллидер: Постоји ограничен број искустава које су способне изазивања вашег дописника да иде на убилачке дивљање, али укрцавања комерцијални авион је један од њих. Срећом, физичар има бар покушао да дође у помоћ од стране осмишљавања авионом интернату стратегију која је феноменално ефикасно, иако би било немогуће применити у стварном аеродром. Фермијев Џејсон Штефен је осмислио систем у коме су били путници укрцали у екттраординарили организован начин: У један сет, наређено да се врате у авион ка напред, са свима у сету заузимају исти седиште у алтернативне редове. Сада, као и сваки престао да се реши, они су мало простора у пролазу да се организује и чување ставке пре отимања седиште и пре него што следећи сет трудгед ин

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар