неделя, 11 септември 2011 г.

Хацкатхон Невер Слеепс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hQl4PH6xue4/:
DSC_0048

Прошло је солидан од 12 сати, јер ометају Хацкатхон почела, и ствари постају мало пун кривина. За највећи део, ово место је прилично тиха. Имамо неколико прагова у угловима, и скоро сваки лак посао објекат у овој згради је био окупиран. Али велика већина хакера су будан, кодирање далеко.

И то са добрим разлогом - $ 500.000 је у питању, између осталог, страшан награде.

Свака табела се препун смећа - Ред Бул, Доритос, Снаппле, и сасвим мало пива. Пица је била апсолутно уништена, а сада кинеске хране изгледа да је главна атракција. На жалост, плоча недостатак навело неке да преузме ствари у своје руке и поцепати кутије пица да користите као да буде импровизована плоче.

Други развој је ерупција масивних банџи-стрелица рата. Према хакерима "стотине пикадо су летели кроз собу." Истина је, ја сам прилично сигурни да не постоји више од неколико десетина стрелице у овој згради, али кладим се да је ипак епска.

Ја сам се спремао да га зову ноћи, али за ове хакере ово је само почетак. Напредак је постигнут, али многи су, такође, сусрели неколико штуцања успут. Пинг понг Херој апликација је раније поменуто има нека Блуетоотх питања, док је Рајан Тсукамото је АР ваздух бубњеви имају наићи на доста препрека - иПад је цраптацулар испред камера.

Ипак, одлучност изгледа да најдоминантнији емоција у соби, и нема сумње у мом уму да ће сутра дати многе приче успех.



Няма коментари:

Публикуване на коментар