неделя, 10 април 2011 г.

Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Нешто се дешава у Еспо, а ИоуТубе само нам је веома добра идеја о томе шта то може бити - са само два дана преостала до Лондона најаве Нокиа , новог софтвера за Симбиан УИ је ничу у промотивне спотове заједно углађени Кс7 и стилизован Е6 . Нажалост, сва три су видео снимци су наведени као приватни сада, али смо успели да уграби једног права пре него што је добио конзервирано, демоинг побољшани Симбиан са Смоотх Сцроллинг који прати нечији прст, прегледач наводно три пута брже и портрет КВЕРТИ тастатура - да - све захваљујући три представника Велике Британије. Пронађите преостала два (тренутно неактивни) Видео након паузе, и да нас обавестите ако их видите буди из Црио-сан, молим те!

Наставити читање Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина

Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 15:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мобифлип.де , Нокиа блог | Соурце ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Уеирд сама наука пије до смрти како би се избегле инфаркт

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Повећа унос пића је нето победа: Шта се дешава када је потрошња алкохола становништва расте изненада? Финска је био љубазан да уради експеримент за нас пада порез на пиће за око трећину. Сада, истраживачи су покренули бројеве у годинама после смене. Алкохол смртних случајева не идите код средовечних, уз највећи подстицај долази код жена између 50 и 70, где је стопа порасла за 40 одсто. Међутим, број смртних случајева изазваних алкохолом месечно је била мала, тако да је укупан раст је око 7 смртних случајева на 100.000 људи месечно. То је лако офсет од користи за старије особе, међутим, где се оне преко 70 видео велики пад смртности због кардиоваскуларних проблема.

Слепи, живе у пећини, и Инсомниац, али још увек доминантна: То је доминантан генетски. Много врста које се прилагођавају на живот у пећинама избегли паљење енергије укључени у подршку око које никада неће бити користи. Мексички Цаве рибе су велики модел за проучавање тога, јер су еволуирали од врста које су још увек присутни на површини у близини и могу укрстити. Испоставило се да су пећине популације инсомниацс , бар у односу на своју површину рођака, а ако расе хибрида, те животиње су такође инсомниацс ниске сна захтеви су генетски очигледно доминантна. Одд ствар у вези овога је да пећина различитих популација чини се да су други сет мутација које нека одрећи сна.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Гиллмор Ганг 4.10.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N74venaUDgU/:
Арраи

Колико су потрошачи Забринути за приватност?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hDe3aH03_DM/:
Арраи

ХТЦ Десире С преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/htc-desire-s-review/:
Овај пут прошле године, ХТЦ је имао два андроид смартпхоне за токове: 3,7-инчни жеља , опремљене најновије и најбоље, као и 3,2-инчни Легенда, која је скромнија, али у спецификацијама нуди новост унибоди изградње алуминијума . После видим да је стратегија исплатити лепо, компаније се врати у 2011 са сличним предлог. 4-инчни Невероватно С је сада виши-крај уређаја, док је 3,7-инчни Жеља С је мања, алуминијум-гранатама слушалицу. Шта је чудно ово време, међутим, да жеља С је потпуно исти 1ГХз Снапдрагон унутар њега, исте слике, исти ВВГА резолуција, а исти 768МБ РАМ, као Невероватно С Баци у чињеници да долази са инсталираним и Медењак неколико нових туеакс на смисао УИ и мораш да се питам да ли то можда није више то, пожељан за нови ХТЦ Андроид Дуо. Само један начин да сазнате, зар не? Пуна преглед после паузе.

Наставити читање ХТЦ Десире С преглед

ХТЦ Десире С мишљење првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 13:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове

Питајте Сласхдот: Која земља има најбољи маил закона о приватности?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wwmuh-48sa8/Ask-Slashdot-What-Country-Has-the-Best-Email-Privacy-Laws:
Анонимни читалац пише "С обзиром на све што се дешава са способност владе да прође кроз мој е-маил ако је на треће стране сервера, Питао сам се: Које земље су најбоље закона о приватности и оно што су неки добри домаћини за Радије бих да користе платити накнаду знак? да обезбеди приватни е-маил него да чланови Владе могу да га чита чим је 180 дана, ако сам га задржи на мој е-поште. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг ослобађање два Бада 2.0 слушалице са НФЦ-у К4, ажурирање софтвера у јулу?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Неки од вас су вероватно очекујући Самсунгерс модерних таласа 578 због у мају или јуну изван САД, али је тужна вест да неће бити испоручен са предстојећим Бада 2.0 оперативни систем. Дирка није, међутим, као руски Блог Бада светског тврди да су добили неке сочне детаље који ће развеселити Бада фанатика. Изнад слајд - очигледно потиче из Самсунг-конференција из Француске неколико дана - наводи пар нових, али неименовани телефонима који ће Пацк нови софтвер, заједно са 7.2Мбпс ХСДПА, Блуетоотх 3,0 и наизглед трендсеттинг НФЦ . Разлика између ова два телефона? Један од њих чини се да водећи Бада 2.0 модел, који очекује септембру покренути са 3,65-инчни ХВГА екран, 5 мегапиксела главну камеру, као и секундарна камера ВГА. Други уређај ће пратити месец дана касније, Спортинг мање 3,14-инчни КВГА екран и само 3 мегапиксела камеру.

У вези вести, ТНВ Индија извештава да Бада 2.0 ће бити "прва искуства у Индији" око јула, мада не и хардвера је овде поменуо. То би могло да значи да постојећи корисници Бада у Индији - где Самсунг & Р развија 30 одсто Бада апликације - може да буде један од првих да добију 2.0 исправку, и не би требало бити дуго пре него што остатак света добије свој део овог цевовода топлог колача. У сваком случају, будите сигурни да ћемо задржати наше очи отворене за више ољуштен Бада 2,0 вест - да ће бити занимљиво видети где се Самсунг следећи велики притисак ће нас одвести.

Самсунг ослобађање два Бада 2.0 слушалице са НФЦ-у К4, ажурирање софтвера у јулу? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10. Апр 2011 12:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бада Свет , ТНВ Индија | Емаил тхис | Цомментс

ФБИ је јавност документ којим се потврђује Розвел НЛО

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6Tdym-QMI4/FBI-Releases-Document-Confirming-Roswell-UFO:
сцхвит1 пише "истражитељ ваздухопловства рекао да су три такозвана летећих тањира било опоравио у Новом Мексику су описани. као кружног облика са центрима подигао око 50 метара у пречнику Сваки од њих је била окупирана од стране три тела људског облика. , али само 3 метра обучени у одећу металик веома фине текстуре. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Шта ако Америка је тукао Совјети су у свемир?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6HKCAeWc7Hc/What-If-America-Had-Beaten-the-Soviets-Into-Space:
МаркВхиттингтон пише "12. априла је 50 година од првог места совјетских космонаута Јуриј Гагарин лет долази мање од четири године након Спутњик, Гагарин је орбитални простор путовању поцинкована САД и довели до председника Кенедија најавио трка на Месец, шест недеља касније.. поставља се питање: шта ако Америка је тукао Совјетски Савез у свемир, уместо "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у играње Баттлефиелд: Плаи4Фрее, Супер Марио 2, Минецрафт у учионици

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Iwl77pw2tQU/week-in-gaming-battlefield-play4free-super-mario-2-minecraft-in-the-classroom.ars:

Ево шта сам научио ове недеље: не дају Петар Светли задатак, ако желите да се садржај у благовремено. Тражио сам неколико стотина речи о новим слободним за репродукцију Баттлефиелд наслова за рано поподне, али га је мрзео толико се окренуо на неколико страница има за циљ жучи на оно што се показало ружна, унфун готовине зграби. Наравно, то је цео дан касно, али ако прочитате ову функцију, мислим да ћете се сложити да је вредело.

Господин Светло је велики писац кад је љут. Што је прилично много све време.

Такође смо гледали како Мултиплаиер гостију су писани, ПопЦап нови студио и 3Д фотографије са 3ДС. Погледајте!

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Нова информација доба

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UikcLnMC-F4/:
Арраи

РИМ БлацкБерри бета Мобилни конференције, омогућава вашем шефу да се придружи свој цонцаллс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Свеже са БлацкБерри Тањуг зоне портала , РИМ представио БлацкБерри Мобилни конференције, апликација дизајнирана да се (очигледно) од мистерија приступања конференцијски позив - на тај начин стављајући послове Извршног многих асистената у опасности. Планирани телефонских састанци су гурнути на телефон запосленог, аутоматски блокира се пут у календару. Када је сарадња време, сви учесници су подсетили са практичне "Јоин Нов" дугме које се аутоматски бира у домаћин конференције - заједно са приступних кодова и све. Уколико ваш позив да се повуку, бирање поново је удаљена само још један клик. Да, знамо да већ би требало да буде шеф, али ако твој не могу да схватим овај један, слободно почети припреме које углу канцеларије у позадини вашег ума.

РИМ БлацкБерри бета Мобилни конференције, омогућава вашем шефу да се придружи свој цонцаллс првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 11:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон кашичицу | Соурце БлацкБерри Бета Зона | Емаил тхис | Цомментс

Алс Страдала Половни ноге да допринесе Последњи патцх

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D3CXC1-UvuM/ALS-Sufferer-Used-Legs-To-Contribute-Last-Patch:
кркхан пише "Ово је мало стара, али будући да није успео на Сласхдот у то време, мислим да заслужује сада наслов Адријана Руке пати од алс и изгубила моторичке способности, када је искористио своје ноге за куцање. у Морзеова азбука и поправити 9-годишњи грешку у Гному. Патцх је поднета три дана пре него што је преминуо. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Е-Ноа'с Интерпад андроид Таблет је нигде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/e-noas-interpad-android-tablet-is-nowhere-to-be-found/:
Прошло је готово осам мјесеци од када смо сте се упознали да је Тегра Интерпад 2-паковање таблета Андроид, а сада смо слуха гласина да ствар никада не може успети на тржишту. Таблет је првобитно најављено за децембар 2010 деби, али у августу је произвођач плоче, е-Ное, објавио изјаву да је таблета је на чекању до јануара. Па, јануар је дошао и отишао, а уз мноштво Тегра 2 таблете се спремају да нађе на тржишту, изгледа да Интерпад може добити оставио иза себе. Поред недостатка исправке за компаније сајт, њеној страници Фацебоок је лишен било какве информације, а према људи тамо код таблет Момци, поновио позиве за Ное канцеларија е су отишли ​​без одговора. У суштини, Интерпад је нигде да се нађе, и са Ацер Ицониа Таб најављено за 24. април издање и Моторола Ксоом већ дају кола, Интерпад је некада импресиван спецификацијама само не изгледа тако посебно више.

Е-Ноа'с Интерпад андроид Таблет нигде да се нађе првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 07:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Момци таблет | Емаил тхис | Цомментс