неделя, 10 април 2011 г.

Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Нешто се дешава у Еспо, а ИоуТубе само нам је веома добра идеја о томе шта то може бити - са само два дана преостала до Лондона најаве Нокиа , новог софтвера за Симбиан УИ је ничу у промотивне спотове заједно углађени Кс7 и стилизован Е6 . Нажалост, сва три су видео снимци су наведени као приватни сада, али смо успели да уграби једног права пре него што је добио конзервирано, демоинг побољшани Симбиан са Смоотх Сцроллинг који прати нечији прст, прегледач наводно три пута брже и портрет КВЕРТИ тастатура - да - све захваљујући три представника Велике Британије. Пронађите преостала два (тренутно неактивни) Видео након паузе, и да нас обавестите ако их видите буди из Црио-сан, молим те!

Наставити читање Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина

Ново Симбиан интерфејс звезде извукао Промо Вид, траје три Великој Британији за вртоглаво спина првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 15:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мобифлип.де , Нокиа блог | Соурце ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар