неделя, 10 април 2011 г.

Роботика заслуга добија званични беџ у извидјаца у Америци, ВАЛЛ-Е одобрава недвосмислено

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/robotics-merit-badge-gets-official-within-boy-scouts-of-america/:
Са срдачним поздравима зна тачно како се одређује једном мора да се постигне част орао извиђача, али то постаје циста мира много лакше за више модерних изданак овог света. Овог месеца прошле године, видели смо видео игре заслуга беџ сасхаи у да све друге изгледају неадекватна, а сада је још тамо други који ће вероватно имате НЕРД-оф-дете захтевали да се одговара у плавој или браон . Роботика заслуга Бадге је само озваничено у извидјаца Америке, пада лепо у секту која промовише науке, технологије, инжењерства и математике. Званичници су наводно очекују око 10.000 или тако од 2,7 милиона нације извиђаче да зарадим овај беџ у наредних десетак месеци, са онима који су одлучили да је то неопходно да "пројектује и гради робота док је учење о роботу покрета, сензора и програма." Срећом за славољубив Бена Хецкендорнс , речено нам је да "чак и неке видео игре контролера се може сматрати роботима," доказује да смо само један скок вере од бона фиде Хакерисање значку. Хеј, они нас желе да буду спремни, зар не?

Роботика заслуга добија званични беџ у извидјаца у Америци, ВАЛЛ-Е одобрио наглашено је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 08:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НАСА | Соурце Извидјаца у Америци [ПДФ] | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар