неделя, 10 април 2011 г.

Самсунг ослобађање два Бада 2.0 слушалице са НФЦ-у К4, ажурирање софтвера у јулу?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Неки од вас су вероватно очекујући Самсунгерс модерних таласа 578 због у мају или јуну изван САД, али је тужна вест да неће бити испоручен са предстојећим Бада 2.0 оперативни систем. Дирка није, међутим, као руски Блог Бада светског тврди да су добили неке сочне детаље који ће развеселити Бада фанатика. Изнад слајд - очигледно потиче из Самсунг-конференција из Француске неколико дана - наводи пар нових, али неименовани телефонима који ће Пацк нови софтвер, заједно са 7.2Мбпс ХСДПА, Блуетоотх 3,0 и наизглед трендсеттинг НФЦ . Разлика између ова два телефона? Један од њих чини се да водећи Бада 2.0 модел, који очекује септембру покренути са 3,65-инчни ХВГА екран, 5 мегапиксела главну камеру, као и секундарна камера ВГА. Други уређај ће пратити месец дана касније, Спортинг мање 3,14-инчни КВГА екран и само 3 мегапиксела камеру.

У вези вести, ТНВ Индија извештава да Бада 2.0 ће бити "прва искуства у Индији" око јула, мада не и хардвера је овде поменуо. То би могло да значи да постојећи корисници Бада у Индији - где Самсунг & Р развија 30 одсто Бада апликације - може да буде један од првих да добију 2.0 исправку, и не би требало бити дуго пре него што остатак света добије свој део овог цевовода топлог колача. У сваком случају, будите сигурни да ћемо задржати наше очи отворене за више ољуштен Бада 2,0 вест - да ће бити занимљиво видети где се Самсунг следећи велики притисак ће нас одвести.

Самсунг ослобађање два Бада 2.0 слушалице са НФЦ-у К4, ажурирање софтвера у јулу? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10. Апр 2011 12:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бада Свет , ТНВ Индија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар