неделя, 10 април 2011 г.

Позориште власници спремни да се боре око 30 долара, 60-дана прозор ВОД филмове

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/theater-owners-ready-to-fight-over-30-60-day-window-vod-movies/:
Иако нисмо баш у журби да потрошите $ 30 сваки на 60-дан кашњења Посудба , позориште власници су веома узнемирени целог премије видео на захтев плану очигледно гура од стране Варнер, Сони, Фокс и Универсал. Најактивнији приговор до сада изгледа да је АМЦ позоришта, који је најавио јуче (саопштење за штампу, након паузе) да ће обавестити студија да планира да "прилагоди свој економски модел" у вези филмова везане за п-вод. Оно што она жели је вероватно веће парче прихода и Хеадс Уп на којој ће се филмови добијање раније верзије. Ривалског позоришта ланци регал и Цинемарк су већ изразили планира да смањи промоцији и екрани за филмове на челу са п-ВОД, али без икаквог званичног саопштења и даље није јасно који филмови ће бити тим. Наравно, смањење промотивни и екрани сече у сопствени приходи позоришта, тако да ћемо размотрити ову једну другу игру чекања и чекам да видим ко трепће први. (Савет: Неће нам бити - не бисмо платити $ 30 да гледају прилагођавање Биро на Марсу, а камоли у нашим дневним собама на ДирецТВ, Вуду, или Цомцаст .)

Наставити читање власника позоришта спремни да се боре око 30 долара, 60-дана прозор ВОД филмове

Позориште власници спремни да се боре око 30 долара, 60-дана прозор ВОД филмове првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 20:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АМЦ позоришта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар