неделя, 10 април 2011 г.

РВ паркови нуде ев власнике предах од пута (и њихов ниво анксиозности, такође)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/rv-parks-offer-ev-owners-respite-from-the-road-and-their-range/:
ЕВ су прилично велике за добијање око главних метрополе, али многи још увек осећају неки страх опсег када је у питању време да напусти границе града. Истина, наменски изграђен станица за пуњење су мало и далеко измедју у тренутку, али постоји још један пуњење опција за оне који уживају Гоинг Греен и жуде отвореном путу: Цампгроундс. Испоставило се да 50-А, 240-В РВ и хоокупс наћи на таквим местима може да учини двоструку функцију као сок апотекара за осиромашени батерије у вашем волти , лишћа или Тесле . Сви електрични погон роадварриорс потребан је адаптер за утикач у, неколико долара да плати за текућу, а неколико сати слободног времена. Није то тако брзо као подстиче се старински начин, али РВ и паркови пружају обиље привилегије (базени, језера и старије који воле покер, на пример) не налазе на ваша просечна бензинску пумпу. Дакле, ко се на еко-пријатељски путовање?

РВ паркови нуде ев власнике предах од пута (и њихов ниво анксиозности, такође) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 02:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Едмундс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар