неделя, 10 април 2011 г.

Уеирд сама наука пије до смрти како би се избегле инфаркт

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Повећа унос пића је нето победа: Шта се дешава када је потрошња алкохола становништва расте изненада? Финска је био љубазан да уради експеримент за нас пада порез на пиће за око трећину. Сада, истраживачи су покренули бројеве у годинама после смене. Алкохол смртних случајева не идите код средовечних, уз највећи подстицај долази код жена између 50 и 70, где је стопа порасла за 40 одсто. Међутим, број смртних случајева изазваних алкохолом месечно је била мала, тако да је укупан раст је око 7 смртних случајева на 100.000 људи месечно. То је лако офсет од користи за старије особе, међутим, где се оне преко 70 видео велики пад смртности због кардиоваскуларних проблема.

Слепи, живе у пећини, и Инсомниац, али још увек доминантна: То је доминантан генетски. Много врста које се прилагођавају на живот у пећинама избегли паљење енергије укључени у подршку око које никада неће бити користи. Мексички Цаве рибе су велики модел за проучавање тога, јер су еволуирали од врста које су још увек присутни на површини у близини и могу укрстити. Испоставило се да су пећине популације инсомниацс , бар у односу на своју површину рођака, а ако расе хибрида, те животиње су такође инсомниацс ниске сна захтеви су генетски очигледно доминантна. Одд ствар у вези овога је да пећина различитих популација чини се да су други сет мутација које нека одрећи сна.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар