неделя, 10 април 2011 г.

РИМ БлацкБерри бета Мобилни конференције, омогућава вашем шефу да се придружи свој цонцаллс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Свеже са БлацкБерри Тањуг зоне портала , РИМ представио БлацкБерри Мобилни конференције, апликација дизајнирана да се (очигледно) од мистерија приступања конференцијски позив - на тај начин стављајући послове Извршног многих асистената у опасности. Планирани телефонских састанци су гурнути на телефон запосленог, аутоматски блокира се пут у календару. Када је сарадња време, сви учесници су подсетили са практичне "Јоин Нов" дугме које се аутоматски бира у домаћин конференције - заједно са приступних кодова и све. Уколико ваш позив да се повуку, бирање поново је удаљена само још један клик. Да, знамо да већ би требало да буде шеф, али ако твој не могу да схватим овај један, слободно почети припреме које углу канцеларије у позадини вашег ума.

РИМ БлацкБерри бета Мобилни конференције, омогућава вашем шефу да се придружи свој цонцаллс првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 11:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон кашичицу | Соурце БлацкБерри Бета Зона | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар