понеделник, 10 януари 2011 г.

Tevatron За Изключване На края на 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ILABMmckwA/story01.htm:
universegeek пише "Изглежда Fermilab на Tevatron ще се изключи до края на 2011 година. слухове потвърди днес в ISP220 конференция се каже, че DOE отказано допълнително финансиране за проекта. Изглежда, че LHC е единствената ни надежда в търсене на Хигс след всички ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Zune HD Mac подкрепа тайно скрити в Windows 7 Телефон конектора софтуер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/zune-hd-mac-support-secretly-hidden-in-windows-phone-7-connecter/:
Ние сме били просия Microsoft по някакъв начин да добавите Mac съвместимост на Zune в продължение на години, и тя изглежда като има мъничък лъч на надежда погребан в Windows Phone Редмънд е 7 конектор за OS X: обикновено промяната Plist ще я синхронизирате Zune HD , както добре. Това наистина не би трябвало да има голяма изненада, тъй като WP7 медиен интерфейс е построена на върха на Zune, но поне е нещо, което - макар че ние сме все още се надява и желаещи за пълния пакет Zune (и Zune Pass), за да си проправя път на Mac някой ден.

Zune HD Mac подкрепа тайно скрити в Windows 7 Телефон конектора софтуер първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник Zuneboards | Изпрати | Коментари

Книгата Пиратството - по-малко DRM, повече данни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WSyjcuO3uzk/story01.htm:
macslocum пише "неяснота обгражда реално въздействие на цифровото пиратство книга, отбелязва Брайън О'Лиъри в интервю за O'Reilly Radar, но всичко ще бъде по-добре, ако повече данни се споделя и по-малко усилия, оказван върху безсмислено DRM." Издаването индустрията трябва да работи толкова силно, колкото можем, за да разработват нови и иновативни бизнес модели, които отговарят на нуждите на читателите. И какви са тези изглеждат като може да бъде общност задвижване. Мисля, че на Baen Книги, например, която не слагам всички DRM ограничения по отношение на съдържание, но е един от най-малко пиратски книгоиздатели. Що се отнася до продажби, Паулу Коелю е един добър пример. Той мини на пиратството данни, за да видим дали има един процъфтяващ интерес с книгите си в определена страна или пазар. Ако е така, той или работи, за да получите книгата си в печата или не го преведе на този пазар. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Традиционно CES не е голям мобилен събитие - най-големият телефон новини в миналото бяха запазени за MWC през февруари и CTIA през март - но това се промени в една огромна начин тази седмица. Изглежда, че 2011 се очертава да бъде година на 4G, а превозвачи, така и за производителите, така губи време скокове на свръх-банда с най-различни съобщения, които обещават да направят следващите няколко месеца вълнуващо ... и много, много бързо. AT & T започна неща, на разстояние в началото на шоуто, но това е само началото на един безмилостен порой от мобилни новината, че е продължило в продължение на дни и в крайна сметка ни оставиха с куп устройства и мрежови подобрения, които трябва да вземем най-малко до средата на годината . Прочетете, за рекапитулация!

Продължавам четене 4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи

4G на CES 2011: AT & T, Verizon и T-Mobile да се движи големи първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари 2011 год. 15:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Логическата скок: Индукция по физика

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rcxSAIYDWwo/story01.htm:
FrederickSeiler пише "Когато Дейвид Хариман, тази книга авторът, учи физика в Бъркли, той забелязал интересен контраст:" В моя курс физика лаборатория, аз научих как да се определи атомната структура на кристали с помощта на дифракция на рентгенови лъчи и начините за идентифицират субатомни частици, като се анализира балон-камера снимки. В моята философия на науката разбира се, от друга страна, аз бях учи от световно известния професор (Пол Feyerabend), че няма такова нещо като научен метод и че физиците са не по-добре твърдят, че познания от вуду свещеник. Знаех малко за епистемологията [философията на знанието] в момента, но не можех да не забележа, че е физик, а не вуду свещеник, който е създал възможност за живот, насърчаване на технологиите ние се радваме днес. " Хариман забелязали огромната пропаст между науката, тъй като успешно се практикува и науката, както е описан от него след Кантовата философи като Feyerabend, които са напълно в състояние да обясни на грандиозно постиженията на съвременната наука. " Прочетете, за останалата част от прегледа на Фридрих.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Ford Focus Electric появи врата и показва всичко, което батерията боклуци в багажника

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/ford-focus-electric-pops-a-hatch-and-shows-all-that-battery-junk/:
Ford Focus Electric появи врата и показва всичко, което батерията боклуци в багажника
С пет врати Ford Focus е във висша степен практичен автомобил, както и електрически вариант ще бъде, както добре. Въпреки това, ние сме сега научи, че той няма да бъде толкова практически колкото бихме очаквали. Ние не получи шанс да се появи на заден люк на нещо, когато сме го проучване на CES . Тук, в Детройт направихме и можете да видите това, което открихме по-горе. Това определено е голям "ол кутия, постави боли за карго пространство, но в крайна сметка е малка цена за подвижен напълно с гориво и емисиите безплатно.

Ford Focus Electric появи врата и показва всичко, което батерията боклуци в багажника първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 год. 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Марс вестник Издаване вдъхновява Стотици Една-Way доброволци пътуване

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J-86G0bBbPk/story01.htm:
Velcroman1 пише "междупланетен пътуване до Марс може да отнеме най-малко 10 месеца, а връщане на практика би било невъзможно -.? Вземане на пътуването форма на самоналожено изгнание от Земята за разлика от всичко останало в историята на човечеството Какво ще вдъхнови някой да доброволец А Специалното издание на вестник Cosmology подробно точно как частно финансирани, еднопосочна мисия до Марс може да се отклони веднага след като 20 години -. и са я накарали повече от 400 читатели на доброволци като колонизатори "Аз съм имал дълбоко желание за опознаването на вселената, откакто бях дете и да разбират каква ракета е ", заяви Питър Грийвс, баща на три деца, и вале-на-всички-продажби, които започнаха своя мотоциклет изпращане дружеството и определя компютри и двигатели страна. "Аз си представим живота на Марс да се зашеметяване, страшно, самотен, доста тесен и зает," каза той. Предвид трудностите на мисията, Лана Тао, главен редактор на вестник, каза, че е изненадан от реакцията. "Отначало мислех за електронна поща са шега ... после разбраха, че са напълно сериозни." "Разбира се, те ще трябва да се конкурират с хиляди от вас, които каза, че ще отида.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Apple iPhone 3GS капки падне до $ 49 на договора, ние се преструваме на времето, е напълно случайна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/apple-iphone-3gs-drops-to-49-on-contract-we-pretend-the-timing/:
Ей, телефон, който Apple въведени още през 2009 (това ще бъда iPhone 3GS) сега се продава - чисто нов с две години глас / споразумение за данни - за $ 49, както на AT & T и Apple чрез директно. Разбира се, човек може да получи много по-способни iPhone 4 за справедлива стойност повече, или можете да изчакате до утре , така че ще окажат реално възможност, когато става въпрос за превозвачи. Вашето обаждане, разбира се.

Apple iPhone 3GS капки падне до $ 49 на договора, ние се преструваме на времето е случайно първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти яну 2011 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник AT & T , Apple | Изпрати | Коментари

Някои WikiLeaks Вноски за обществен дискурс

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/22iuFlQy-UA/story01.htm:
Хю Пикънс пише "ЕФР твърди, че независимо от разгорещен дебат за коректността на действията на WikiLeaks, някои от кабелите са допринесли значително за обществени и политически разговори по цял свят." Гардиън "съобщава за кабел, описващ инцидент в Афганистан които служителите на DynCorp, американска военна изпълнител, отдаване под наем на "танцуващи момче," един по възраст момчета, облечени като жени, които танци, за събиране на мъжете и след това се проституиращите - инцидент, който допринесе важна информация за дебата върху използването на частни военни предприемачи. A кабел освобождава от WikiLeaks показа, че Pfizer твърди иска да изнудва нигерийски регулатор за спиране на делото срещу наркотиците опити върху деца. А WikiLeaks откровение, че САЩ използват тормоз тактиката да се направи опит да прокара в Испания приемането на законите за авторското право още по-строги от тези в САЩ, дойде точно навреме, за да спаси Испания от вида на погрешни закони за авторско право, че инвалид иновациите и да улесни онлайн цензура. Една статия от Ню Йорк Таймс "анализира пуснати кабели, които посочват, че САЩ изпитват трудности при спазването обещанието на Обама за затваряне на Гуантанамо Бей лагер за задържане и в момента обмисля стимули в замяна на други страни приемане задържани лица, включително един на една среща с Обама, или помощ с МВФ. "Тези примери става ясно, че WikiLeaks донесе така необходимата светлина, за да държавни дейности и мерки на частно ниво, "пише Rainey Райтман", която, докато забулени в тайна, имат голямо отражение върху живота на хората по цял свят и могат да играят важна роля в условията на демокрация, която избира своите лидери. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Toyota Prius ще дебютира на нови модели, включително семейно-приятелски Prius V

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota прави не кости за това, че повече Prius модели трябва да се представи в Детройт за Северноамериканското международно автомобилно изложение, дори и хвърляне реклами около град пита дали това е трябвало да бъде Priuses или Priii. (Ние, както виждате, е избрала за страна-стъпка в дебата.) Сега знаем какво предстои, първото е Prius V. Това е MPV на компанията е подигравателен, основно само по-висок версия на седан с четири врати с хечбек и невероятните 60% повече товарно пространство - 32 кубични фута, което е повече от най-компактните ванове. Това е за да бъде класиран 42mpg града, 38 магистрали, и 40 взети заедно, което е изненадващо 10mpg по-ниска от седан модел. Това е може би малко разочароващо, но наличието това лято е приятна изненада.

Развитие на ...

Намира в:

Toyota Prius ще дебютира на нови модели, включително семейно-приятелски Prius V първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 година 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Intel да интегрира DirectX 11 В Ivy чипове мост

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vmU1WbDjpw/story01.htm:
ядосан тапир пише "Intel ще интегрира DirectX 11 графични технологии в следващото си поколение преносими и настолни чипове на базата на архитектурата Ivy Bridge, компания, изпълнителен разкри в CES. AMD вече е изпълнила DirectX 11 в своите чипове Fusion ниска консумация на енергия. Intel очаква да започне да доставя Ivy Bridge чипове с DirectX 11 поддръжка за производители на компютри в края на тази година. Ivy Bridge ще наследи наскоро обяви, Core i3, i5 и i7 чипове, които се основават на Sandy микроархитектура на Intel Бридж ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.