понеделник, 10 януари 2011 г.

VW Passat нови дразни с аудио система Fender да направи шофирането по-скоро като рок (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/vw-teases-new-passat-with-fender-audio-system-to-make-driving-mo/:
VW Passat нови дразни с аудио система Fender да направи шофирането по-скоро като рок (видео)
Някога се иска да може да донесе на палпация-indusing бас, дезориентиращо отсевки и ушите спука върхове на концерт с вас, когато шофирате? Това ушите ви ще се чува все още на сутринта след крейсерска у дома от магазин за хранителни стоки? Това е идеята зад Fender премия автомобилната аудио-система, която ще бъде дебютира на Volkswagen "е нов Passat - което, между другото, е построен в нов завод в Чатануга, Тенеси. В по-кар аудио система е резултат на партньорство с Panasonic , които бяха обявени още през 2007 година . VW не е съвсем пълна представа за колата в плътта на света, все още (че идва утре), но той не е удобно да бъде домакин на събитие подигравателен колата, издаване на съобщение за пресата, че държавите, системата ще "донесе на сурова емоция жива музика на шофиране. " Опитали сме се да улови, че опитът във видеото по-долу, което ни прави много развълнуван за последните седан на компанията, наистина.

Продължавам четене VW Passat нови дразни със система за Fender аудио да направи шофирането по-скоро като рок (видео)

VW Passat нови дразни със система за Fender аудио да направи шофирането по-скоро като рок (видео) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 22:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар