понеделник, 10 януари 2011 г.

Pioneer прототип на лазерен принцип хедс-ъп дисплей с Android практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/pioneer-prototype-laser-based-heads-up-display-with-android-hand/:
Pioneer прототип на лазерен принцип хедс-ъп дисплей с Android практически
Поглеждам надолу по габарити? Официално остарял. Вижте Pioneer е визия за бъдещето, прототип, който използва вграден лазерен прожектор (а Microvision , така да се каже). Те го показва малко по-рано в Япония , но това е първият път, когато съм го виждал в САЩ, и ние имаме шанс да го изпробвате. В момента това е просто работа статична демонстрация, но идеята е, че виртуалната портиер (представлявана от нашия любим талисман появи за да ви дам информация, и можете да получите на поточно видео от трафик камери, всичко това, без да се налага да търсят в него. информация е трябвало да дойде чрез смартфон, сме научили по-късно един милион Android по това, че нещата са малко неясни. Отделянето дата е малко неясно също, по някое време през 2012 г., въпреки че ни се казва, компанията работи съвместно с автомобилните компании . Но бихме могли да се получи това от следващата година? Ще видим.

Продължавам четене Pioneer прототип на лазерен принцип хедс-ъп дисплей с Android практически (видео)

Pioneer прототип на лазерен принцип хедс-ъп дисплей с Android практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Януари 2011 23:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар