понеделник, 10 януари 2011 г.

Motorola Xoom да се похвали барометър, обещаващ метеоролозите са намерили следващата таблетка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/motorola-xoom-to-boast-barometer-budding-meteorologists-have-fo/:
Да се каже, на Motorola Xoom имаше идващи на изчакване партия на CES ще бъде подценяване нещата много. Той е лесно един от акцентите на шоуто, както и потенциала, който бе показан е очевидно само част от историята. Според Мото е разработчик страница, там всъщност е барометър включени, нали заедно с акселерометър, магнитометър, сензор за околната светлина и жироскоп. Странно е, сензор за близост остава от сместа, но сериозно ... барометър? Истината е, че това е всъщност само един често пренебрегвани точка, която беше показан за пръв път в VZW / Моторола съвместно съобщение за пресата , но това е добре да се знае, че най-малко една плоча флагман ще бъде съвместима с Android 2.3 "барометър подкрепа и. Ето надявайки се, че ще бъде полезна за ви помага да заобиколят грозни метеорологични условия, или нещо от сорта.

Motorola Xoom да се похвали барометър, обещаващ метеоролозите са намерили следващата таблетка първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти Януари 2011 год. 10:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Phone Arena | източник Motorola | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар