понеделник, 10 януари 2011 г.

Samsung показва, гъвкави и прозрачни дисплеи в CES 2011 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-shows-flexible-and-transparent-displays-at-ces-2011-vid/:
Прекарахме няколко минути по време на изложението тази седмица ogling прототип показва, че на Samsung Mobile Дисплеят е произведен през последните няколко месеца, оглавени от някои особено страхотно 4.5-инчов гъвкав и 19-инчови прозрачни AMOLEDs. Да започнем с гъвкави единица: Сами се гледа особено развълнуван за това, което показва на видео, че това е доказателство, счупване, като я Башинг многократно с чук - сравни, че до спад върху бетон от iPhone, а те вече са спечели повече от нас. Въпреки, че компанията все още разполага с производствени предизвикателства за преодоляване, търговски интерес е да бъдат здрави и те в последствие ще се появи на пазара (но не и през 2011 г., за съжаление).

Картината за прозрачни дисплеи е малко murkier - както физически, така и от гледна точка на бизнеса. Въпреки, че те не са толкова ясни, като редовно стъкло или като свеж и ярък като традиционен AMOLED дисплей, ще трябва да се чуди на това, което правите тук: пълно прозрачен цвят по ефективно малки размери телевизия. Интересното е, че Samsung ни казва, че те са наистина близо да бъде готов за производство с тях - възможно е дори близо от гъвкави екрани - но те са все още търси търговски дела, че ще направи масово ги произвежда полезно начинание. Следвайте почивка за някои видео от тези лоши момчета, заедно със 7-инчов AMOLED Супер , че търси Galaxy Tab готови (и някои други екстри)!

Продължавам четене Samsung показва, гъвкави и прозрачни дисплеи в CES 2011 (видео)

Samsung показва, гъвкави и прозрачни дисплеи в CES 2011 (видео) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти януари, 2011 г 18:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар