понеделник, 10 януари 2011 г.

LG е Thinq автоматизирани печка, хладилник, пералня / сушилня са бъдещето сега (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/lgs-thinq-automated-oven-refrigerator-and-washer-dryer-are/:
Ах, свързани вкъщи ... Крайната Jetsonian фантазия, която отказва да се сбъдне. LG прави всичко възможно да промени това с Thinq състав от свързани уреди обяви и показа за първи път тук в Лас Вегас. Подробностите за връзка и съвместимост са оскъдни, но ние знаем, че уредите, WiFi поддръжка, така и ZigBee свързаност, за да общуват помежду си, в дома си умен метър, и с смартфони, когато извън дома. Досега LG обяви четири Thinq устройства, включително вакуум, хладилник, печка, пералня, сушилня и чифт. Това е една доста силна основа за развитие от особено ако вашият дом е вече са оборудвани с устройства, ZigBee като автоматичен ключове за осветление, контролери прозорец и брави. Всеки уред LG носи доста дълъг списък от функции, много от които са достъпни отдалечено на смартфон ап (Android е доказано). Това е просто трудно да се проумее колко полезни са без хуманоиден робот, възможност да се движи на крайния пране в сушилнята или предоставянето на porkroast във фурната. И докато е в състояние да погледнете на съдържанието на хладилника като влезете в супермаркет звучи непреодолими, знаейки, че собственикът трябва да управлява ръчно (няма код UPC скенер и радиочестотна идентификация все още е само мечта) петни нашия ентусиазъм доста . И все пак, Thinq определено е стъпка в правилната посока. Гледай LG направи стъпка си след почивката.

Продължавам четене на LG Thinq автоматизирани печка, хладилник, пералня / сушилня са бъдещето сега (практически)

LG е Thinq автоматизирани печка, хладилник, пералня / сушилня са бъдещето сега (практически) първоначално се появи на Engadget на Нед, 9-ти Януари 2011 година 19:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар