понеделник, 10 януари 2011 г.

MOG Fusion да донесе музикална услуга премия за автомобили, или поне така се надява, MOG

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG е по поръчка абонаментна услуга музиката може да идва на превозно средство близо до вас. Развълнуван? Трябва да бъде. На тазгодишното CES, производителите на автомобили са имали следващите парти-когато става въпрос за в колата инфоразвлекателни и MOG на champing по малко да скочи на банда. Според компанията, нейните наскоро стартира MOG Fusion програма ще бъдат достъпни, за да изберете доставчици и производители от CE и автомобилната промишленост, с програмата на API, направени за "избрани партньори", с Visteon Corporation се посочват по-специално. Тя все още е неясно как точно мелодии ще бъде доставен, но сме сигурни, че всичко това ще се открие навреме. Не е почти достатъчно бърз, за да отговарят те, ние сме сигурни, но ей ...

Продължавам четене MOG Fusion да донесе музикална услуга премия за автомобили, или поне така се надява, MOG

MOG Fusion да донесе музикална услуга премия за автомобили, или поне така се надява, MOG първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти януари, 2011 16:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MOG | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар