понеделник, 10 януари 2011 г.

Toyota Prius ще дебютира на нови модели, включително семейно-приятелски Prius V

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota прави не кости за това, че повече Prius модели трябва да се представи в Детройт за Северноамериканското международно автомобилно изложение, дори и хвърляне реклами около град пита дали това е трябвало да бъде Priuses или Priii. (Ние, както виждате, е избрала за страна-стъпка в дебата.) Сега знаем какво предстои, първото е Prius V. Това е MPV на компанията е подигравателен, основно само по-висок версия на седан с четири врати с хечбек и невероятните 60% повече товарно пространство - 32 кубични фута, което е повече от най-компактните ванове. Това е за да бъде класиран 42mpg града, 38 магистрали, и 40 взети заедно, което е изненадващо 10mpg по-ниска от седан модел. Това е може би малко разочароващо, но наличието това лято е приятна изненада.

Развитие на ...

Намира в:

Toyota Prius ще дебютира на нови модели, включително семейно-приятелски Prius V първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 година 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар